The Heimlich maneuver.

Visste ni att det bara är tio veckor kvar till Maxi återuppstår i Kristinehamn? Såklart ni inte visste. Ni har ju inte nedräkning, som vissa andra töntar har! ;) Jag funderar starkt på att vara ledig första veckan när det har öppet bara för att riktigt njuuuta av att ha en riktig mataffär igen....
Vi var nämligen på Maxi kga förut och gjorde en inhandling till kvällens middag när Madde & Pär kommer, och det är bara helt klart lättare att ha en matbutik i närheten. Coop sätter jag inte min fot på sålänge det inte är kris.

Men enough med spännande prat om mataffärer.

Ikväll blir det alltså lite mat, dryck och spel med herr och fru Norstedt/Högberg. Ska bli mycket trevligt! Med risk för att hon kanske smiter in här och läser så skriver jag inte vad vi ska laga, det får bli en recension imorgon. Det är iallafall taget ur vår nya LCHF kokbok....

Igår var jag med om en ny situation på jobbet. Ett barn satt en gurkbit i halsen och fick inte luft. Min faster som också är förskollärare där, gjorde heimlich på barnet och efter två tryck kom gurkan upp och allt blev bra. Fort gick det också! Men jag måste erkänna att sådana här situationer skrämmer skiten ur mig ibland, och jag VILL/MÅSTE gå en kurs i sånt här. Det känns väldigt viktigt just nu. Ni ska inte tro att vi har fått gå nån form av kurs på universitetet trots att vi har efterfrågat det flera gånger.



Nu ska jag vila en stund och fortsätta på säsong 5 av Dexter!
Peace.


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jag längtar också tills nya Maxi öppnar! Underbart kommer det bli! =)

2011-01-29 @ 18:54:23
Postat av: Emelie

Men fy,vem satte i halsen så?Olle pratade om att Elliott hade haft så mycket gurka i munnen så han höll på att spy men kanske inte var det...usch vad otäckt...skulle nog med behöva en kurs i det!

2011-01-29 @ 20:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback