Start over.

Sista dagen på mitt gamla liv.........ni vet, nytt år...söndag....imorrn är självklart likt så många andra år första dagen på mitt nya hälsosamma liv. Vi får hoppas att det håller mer än en vecka! ;)
Vi har iallafall varit lite hurtiga och skrivit en rejäl inköpslista och ska senare åka till kga och handla. Hejdå chips och annan skit på ett tag...vi kanske ses nån enstaka gång på helgerna men helst inte! Mitt träningskort går ut denna vecka också....så det är bara att införskaffa nytt!

Nyårsafton var jättetrevlig, det blev bara jag och Wille, Nina & Linus, Tobbe och Mickan blev fast i frankrike pga flyget och kom hem lite för sent för att orka åka från norrköping hit, vilket är helt förståeligt! Menyn bestod av trattkantarellsoppa med örtkräm, huvudrätten var en "öppen" lasagne med brynt gös sauterad charlottenlök, gräddglaserade kantareller och citronolja och efterrätten blev en vit chokladtårta med mascarponekräm....allt var galet gott! Sen spelade vi Alias större delen av kvällen, det var svårt att sluta för det är ett väldigt kul spel!

Igår tog vi en lång promenad, tanken var att mata änderna.....men vi hittade inga änder. Så det blev mest en lång promenad, och resten av eftermiddagen spenderades på mammas o pappas soffor, kollade på Book of Eli (kass film by the way!) och Toy Story 3 (mindre kass!). Väl hemma fortsatte vårt dextermarathon såklart......säsong tre ska nu påbörjas.

Idag är det handling som gäller, och jag ska svälja min ångest för kommande vecka som känns sådär kul för jag måste plugga. För första gången i mitt liv har jag verkligen superfastnat i ett arbete och känner inte att jag egentligen vet vart jag vill komma med det....det ska inte vara klart förrän 21 januari men jag vill verkligen bli klar denna vecka så jag kan släppa det sen. På tisdag har jag en praktikdag, sen tar jag resten av slutpraktiken veckan efter...min sista praktikvecka ever! Vecka tre mina vänner, är sista veckan och examen!!!


Jag rotade fram en tokgammal klänning som festligt nog glittrar såhär till nyår. 49 kr tror jag bestämt att jag betalade för den!


Ernst hade pyntat lite...





Huvudrätt!


Alias!


Fokus!


Såhär trötta var vi igår och dexter var galet spännande...

Later folks.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback