My love

Jag har WF (=WilleFritt) i 4 dagar från o med idag. Han har lämnat mig för Berlin den lilla rackaren. Egentid är fint många dar i veckan men inte jämt. Så jag hoppas på att få hoppa in som vikarie varje dag denna vecka så tiden går fort. Bara för jag skrev så nu så får jag väl inte jobba alls! Pessimisten Emma ;)

Examenshelgen har varit himlans bra för övrigt, firade i kstad i fredags kväll med några tjejer från klassen. I går hade jag en del av släkten här på lite fika och jag blev firad som om jag fyllde 50 kändes det som! Blommor och presenter blev det. Jag fick en superfin tavla av brorsan och Elin, de hade förstorat upp ett foto som är taget på koster, på en av de äldsta fiskebodar som finns där. I love it. Fick även två förstoringar till som jag ska rama in. Koster är mitt hjärtas paradis. Av mamma o pappa fick jag ett mycket välkommet presentkort på Sveamagasinet så jag tror mitt hår ska få sig ett lyft nån dag, fick även en söt skyddsängel! Wille gav mig ett kort där han så fint har skrivit att han bjuder mig på en resa vart jag vill när jag vill....det bästa med det kortet är att jag har det skriftligt ;) Av farmor fick jag presentkort på angelinas rum! Blommor har det trillat in en del och i fredags förmiddag fick jag blombud från Göteborg via YIT ;)


Tack Anna & Fredrik!
(och YIT;) )


Tack Anna & Sammy!


Tack mormor och morfar =)


Tack farmor och Lena!


Wille tog med kameran till Berlin så bilderna är ännu sämre än vanligt ;)

Det blir intressant o se hur det kommer se ut framöver, när man inte har en aning om vart man ska eller om man ens ska jobba om dagarna tills man lyckas få ett fast jobb eller ett längre vikariat. Ovisshet är min nya grej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback