Här händer det grejer! (eller vänta.....det gör det ju inte!)

Bloggtorka javisst.

Det händer inte mycket spännande här inte. Jag jobbar, äter och sover ungefär. Och då jobbar jag ändå inte ihjäl mig ska vi väl understryka. Vi ger varandra tid och det är väldigt tacksamt. Igår lyckades jag iallafall ta vara lite mer på dagen efter jobbet, vi tog en sväng till Emelie och Ulf för att lämna tillbaka lite tidningar som jag lånat. Fastnade såklart där över lite glass och kaffe....vidare till maxi för en inhandling av grillmiddag som vi skulle fixa till mamma och pappa då de kom hem från semestern igår och vi hade abstinens efter dom...

Idag gick jag hem efter lunch och gjorde en tattarstädning...mest för syns skull och sen dog jag lite på soffan. Den här underliga förkylningen jag har åkt på (IGEN) har verkligen satt sig i bröstkorgen och det gör ont att hosta, andas och ja allt annat. Böjer jag mig framåt så gör det såklart ont i huvudet och ansiktet och jag är livrädd för att jag ska få bihåle - eller öroninflammation IGEN. Känns som jag matar min egen bebis med penicillin. Not good. Jag har druckit hinkar med varmt idag både te, kaffe och honungsvatten men inget lindrar. S.U.C.K.

När jag slöat färdigt på soffan blev jag upplockad av fröken Andrejenko som väntar o väntar på att sin bebis ska se dagsljus...vi försöker uppenbarligen locka ut bebisen genom att fika så mycket som möjligt...denna gång vid KFUM. Vi rastar varandra - det är alltid nåt! Några skrattanfall och sammandragningar (inte mina dock) senare så sitter jag här på soffan igen och här tänker jag nog ligga resten av dagen för att vila min klena envisa kropp.

Tur att jag har mina väldigt speciella katter som mer än gärna gör mig sällskap, helst på mig båda två. Den ena lite knäppare än den andra!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback