Helgens slut

Sonntag angst deluxe!
Men jag har lovat mig själv att det bara är denna sommar som jag ska jobba jobba jobba. Ta en dag i taget och inse att veckorna springer förbi. Ja så är det, för det gör dom faktiskt. Imorgon klockan 16, då har redan första arbetsdagen av veckan redan försvunnit och jag är fri ett par timmar! (Bra övertalning va?)

Wille har fått nån form av ryggskott så han ska förmodligen ringa och sjukskriva sig imorgon istället, inte så fränt att vara liggandes hela semestern. Det är så typiskt för jag vet ju hur mycket han har sett fram emot att få spela golf osv. Hoppas det är snabbt övergående.

Innan ryggskottet small till, så har Wille pysslat med att slipa och tvätta gungstol och måla altanplanket....jag började dagen med att baka rimbobullar som alla pratat om ska vara så goda - vilket dom var! Sen gjorde jag lemonad, för det är så jäkla gott när det är varmt. Annars har det inte hänt så mycket mer, mamma o pappa kom förbi en sväng och mamma och jag tog ett varv runt kvarteret....jag hade kunnat gå i flera timmar kände jag men det får bli en annan dag. Nu ligger wille utslagen i soffan ajjandes och ojjandes och jag väntar på att jag ska bli hungrig så jag kan laga lite mat.


Imorrn firar vi 9 år....tänka sig det :)

Kommentarer
Postat av: Sara

Grattis på dagen! Jag firar snart nio med min karlskoging också! Vi for visst till grannbyn båda två för att hitta oss en karl;D nästa år blir det bara att mysa med er lilla tjej och inte jobba!

2011-07-03 @ 21:32:32
Postat av: Emma

Tack du! =)

Karlskoga bjuder på en hel del bra emellanåt ;)

Nästa år ser vi framemot, tioårsjubileum OCH lillfisen!

2011-07-04 @ 19:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback