Mata mig

Sitter o vänter på att klockan ska bli sju...vi ska till The Pub och äta lite med familjen Larsson. Jag är vrålhungrig redan nu såklart....trots att jag åt lite mellis nyss. En typisk torsdag när det har vankats soppa och pannkaka på förskolan....Hade lång rast idag och tog den minimala promenaden till pressbyrån för lite sockerkick och en tidning.



Nästa vecka ska jag till barnmorskan och jag har en känsla av att hon kommer säga att jag har gått upp 15 kg....redan. Vi kan ju hoppas på annat. Bebis känns iallafall pigg, jag känner mig som en boxningssäck på eftermiddagarna när hon (han?) verkar vara igång som bäst.

Vädret är som vanligt, bångstyrigt. Med kvav värme som har varit i flera dagar bara väntar man på dunder och brak men allt som har varit både idag och igår är sissodär 5 droppar regn, bokstavligen talat.

Imorrn är det dags att gå upp i ottan igen men slutar väl strax efter lunch. Trodde kanske jag skulle ha resten av fredagen med den där sambon men han ska såklart i väg och förbereda grejer inför bröllopet...jag som trodde han "bara" var toastmaster....nu verkar han vara verksamhetsansvarig typ.....så jag får väl vara glad om vi hinner ta en bio eller så imorrn kväll som det var tänkt. Jag vet att jag låter aningen bitter gällande Wille och allt han tar för sig och det kan jag vara ibland med....så helt oskyldig är jag inte! Det är bara trist att det alltid är nåt som ska göras osv. Jag är väl bortskämd och vill ha egentid med karl'n. Nog om det.

För att sysselsätta mig imorrn tänkte jag göra mazariner som jag såg att Emelie gjort idag och sa att dom var goda. Har aldrig varit nåt stort fan av mazariner men fick ett plötsligt sug!
Hade jag varit ledig kunde jag ha följt med Anna, Sammy och Annas lillebror Niclas till skara sommarland imorrn men så var ju inte fallet. Surt!

Nu har jag fördrivit lite tid och är några minuter närmare kött och potatisgratäng. Heejmeddej

Kommentarer
Postat av: Anna T

Synd att du jobbar imorgon men det blir fler gånger . Stor kram till mina flickor :)

2011-07-07 @ 19:40:12
Postat av: Emelie

Har jag inget för mig, som att föda barn el så kanske jag hälsar på dig lite när du bakar...skulle ev till Storfors och hjälpa till med någon brygga men får väl se, kan höra av mig, kram:)

2011-07-07 @ 20:15:12
Postat av: Emma

Anna, ja sommaren är väl lång har jag hört :D Kram



Emelie, jag vet inte om jag kan se dig framför mig, hjälpa till med nån brygga men det kanske är det bästa för att bebis ska titta ut! Om inte är du hjärtligt välkommen =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback