Quiet little voices

Idag har jag snosat på söta Stina som nu är en vecka "gammal", och jag känner mig totalt nollställd vad gäller allt som har med bebisar o göra. Ska jag verkligen ha en egen bebis om bara 3 månader? Det är ju vansinne. Helt plötsligt känns det som man inte vet nåt om barn, bebisar  - vad som är upp eller ner osv. Säkerligen rätt naturliga tankar och funderingar när man är i den här situationen, man är livrädd för att göra "fel"........
Wille tror ibland att bara för jag är utbildad förskollärare så kan jag automatiskt allt om nyfödda till tonåringar typ. Jag kan garantera er att så är inte fallet!

Stina var iallafall en väldigt söt liten tjej, och samtidigt som mina rädslor växte, växte ju såklart även längtan efter min egen lilla karate kid som passade på att visa Emelie lite sparkar när vi ändå var där!


Jag kan gaaaaapa


och jag kan göra pussmun!


och jag har världens minsta sötaste fossingar!

Emelie var snäll nog att donera sina mammabyxor till mig (även om jag planerar att ge tillbaka dom för tänk OM du vill ha fler puddingar i framtiden! :) ) så nu har jag plötsligt tre par till att varva mellan så jag är jättetacksam!

Imorrn är det äääntligen fredag, gud jag är så trött på att gå upp på mornarna just nu så jag funderade ett tag på att ligga i sängen hela helgen. Men det ska jag ju såklart inte....först ska jag jobba ett par timmar, sen lunch och fika med Anna! Sen bio på kvällen med Willy, Linus och Nina. Tyvärr inte Harry Potter för dom har inte sett en enda och kände att sju filmer var för mycket att ta in på ett par dar....
Lördag är totalt oplanerad och det känns skönt!

Mamma o pappa åker på en liten weekend till Helsingborg imorrn, bland annat för att hämta upp min moster på måndag som gör sitt årliga sverigebesök! Det ska bli supermysigt att ha henne här igen.

Nu är det kvällen!
Peace.


Kommentarer
Postat av: Emelie

Min lilla sötis:) bra byxorna passade!kram

2011-07-21 @ 23:53:51
Postat av: Sara

Jag kände som dig när jag skaffade både Tyra och Lily=) Mer nervös inför Tyra förstås men när jag höll kompisarnas bebis precis innan Lily kändes det som om man aldrig haft en sån liten. Sen är det alltid mycket svårare att hålla andras bebisar på nåt vis. Med sina egna vet man precis!

Det kommer att gå hur bra som helst och så fort hon är född kommer det att kännas som om du är skapt för att vara mamma till Junie!=)

2011-07-22 @ 11:16:45
Postat av: Kusin-vitamin

Känner igen din känsla! Tänk vilken press jag har på mig som jobbar med andras bebbar hela dagarna... men det är ju som sagt skillnad på egna barn och andras ungar! Vi får hjälpas åt så kommer vi nog fixa det! Trulle kommer dessutom att lägligt vara placerad på Sachska barnsjukhuset för tjänstgöring samtidigt som bebisarna är beräknade så vi har ju gräddfil till några av sveriges ledande specialister i ämnet! Kommer till krhamn nästa vecka, så då kan vi ses och ventilera våra farhågor och förhoppningar...



Kram :)

2011-07-22 @ 12:19:25
Postat av: Emma

Va skönt det känns när det finns fler som upplever/har upplevt samma tankar och funderingar! Så tack snälla för att ni delar med er.

Lina, att ha tillgång till Mr.Gräddfil känns mycket bra! Hoppas vi ses när ni kommer hem. Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback