Torsdag

Har just vaknat till efter en liten sovstund på soffan...Wille somnade före mig och sover fortfarande....spännande människor vi två! Men jag skyller på att jag verkligen lider av den här jävla förkylningen som bara vill trycka sönder mitt högeröra. Har lånat mammas nässkölj trots att det är det äckligaste jag vet, men högersidan är liksom helt blockerad och jag har en hosta som heter duga. Men jag vägrar gå till doktorn den här gången - jag vägrar äta mer penicillin!! Har typ suttit upp och sovit tre nätter i rad för att saker o ting inte ska bli bättre, och sen gå upp tidigt och jobba...så det är väl inte mer än mänskligt att man är trött?

Idag hade vi dock tre barn....spännande värre. Blev lite äppelpajbakande osv sen åkte jag hem efter lunch. Nu på eftermiddagen har vi även varit hos barnmorskan och lyssnat på lillfisens hjärta och allt var bra. Jag har ätit på mig fina 6 kg...men det kunde ha varit värre så jag ska inte klaga.

Imorrn är det äntligen fredag och jag slutar tidigt än en gång, men jag vill verkligen må bra så jag ber till gud att morgondagen ger mig övertaget mot bacillerna. Det här så otroligt segt!!
Om man gråter en skvätt så kanske det släpper lite? Om inte annat så släpper snoret min hjärna en stund....

Supertrist utan några bilder som vanligt....får försöka ta lite bilder under helgen om jag är människa överhuvudtaget. Imorrn om jag inte är sängliggandes så ska vi in till dfs och grilla med Willes pappa, sambo och lilla Ingrid som vi inte sett sen hon var en vecka...
Lördag är det tänkt att vi ska gå o se Harry Potter och däremellan ska vi även tapetsera sovrummet. Wille har rivit tapeten som var och imorrn ska det spacklas. I det här hushållet går det framåt, om än vääääldigt sakta.
Kanske blir det en liten före och efter bild!

Hej sålänge på er.

Kommentarer
Postat av: Anna T

Krya på dig,snart kommer Junie och jag längtar:) Kram

2011-07-14 @ 21:54:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback