Back to black

Sitter i köket och lyssnar på Josef Zachrisson, Wille står och lagar till oxfilé med kantarellsås gjord på de kantareller han kom med häromdagen, jag behöver väl inte säga att jag ser fram emot den här måltiden...
Jag tog latvägen och köpte färska hallon och blåbär på maxi förut istället för att ge mig ut själv och plocka...men lika bra mår jag för det. Så en paj är på G att avnjutas till dessert. Ibland måste man lyxa till det lite så att säga.
Det gäller att passa på att ta till vara på de små sakerna i livet med tanke på hur mycket knäppa saker som pågår runtom oss för tillfället (för jämnan om inte annat) blir väl lite mer påtagligt kanske när det är grannlandet det handlar om. Såg precis att Amy Winehouse har dött också. Det vore skönt med en glad och gemytlig nyhet nästa gång man öppnar upp aftonbladet...

Jag har varit som en zombie idag, både fysiskt och psykiskt. Vi var på bio igår kväll med Nina och Linus, och innan bion tog vi en pizza var på vedugnen. Bion blev tillslut Bridesmaids och den var sådär lättsmält som man behöver ha ibland. Tyvärr var jag så proppmätt och stolarna så obekväma att det kröp i mig efter ett tag. Vi var väl hemma runt halv ett och det är uppenbarligen för sent för gamla mig. Idag sov jag till tio, låg i sängen till elva och åt frukost vid tolv. Därav är frukost det enda jag har ätit idag om man bortser från en korv med bröd på degerforsmatchen vi kom hemifrån nyligen. Dumt att slarva med maten tycker jag, men jag har inte varit hungrig och skyller lite på värmen. Vi har också hunnit med en sväng till konstmuséet där de har en utställning som heter Nordic darkness just nu. Jag är inte så mycket för konst egentligen, det var mest för att göra nåt en stund. En del konstnärer och verk kan man ju bli mer eller mindre hopplös på...eller så är det bara jag som inte begriper mig på det. Troligtvis det sistnämnda.

Nu är det bara soffhäng, mat och slappande kvar av den här dagen, och det är väl helt okej för mig - synd bara att helgerna bara försvinner in i tomma intet!



Här diskuterar Nina och Linus om de faktiskt åt rostat bröd eller inte häromdagen, nina säger ja, linus kommer inte ihåg ;) Så det är inte så allvarligt som det ser ut!


I väntan på filmen lekte vi lite..


På fotbollsmatchen mötte vi upp Madde, Pär och världens bästa Alfons!






Mums!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback