Yesterday

Nu var jag duktig va som har lärt mig att blogga från mobilen ? (inlägget nedan) jag får säga tack till Sara & Emelie som guidade ;)

Igår var vi som tidigare nämnt hos mamma och pappa på middag och det var så gott så jag hade förmodligen kunnat äta ihjäl mig om jag hade kunnat. Förrätten bestod av några kräftor, och sen en kantarelltoast på rustikt bröd....mums! Sen serverades det varmrökt lax med en sås som är gjord på mammas rabarberchutney och creme fraiche  - så galet god, samt färskpotatis. Till efterrätt blev det en vaniljpannacotta med hallon....mums igen!
Pappa, Wille och min farbror tog en omgång boule medan the pregnant ladies hejade på vid sidan av. Jag fick såna skrattanfall emellanåt att det kändes som jag skulle kräkas och dö av andnöd samtidigt, känner ni igen det?! Det är vansinne att skratta så hysteriskt så man nästan mår dåligt. . . .










Jag tror den här omgången gick åt pipsvängen för pappa....;)


Wille stajlar lite..


Kusinvitamin med sin fina mage!

Idag har varit en sissodär dag, började segt men så kom räddaren i nöden emelie och tog med mig på en biltur till babyproffsen i örebro, tur och retur sen avslutade vi med lite fika här innan hon och stina åkte hem.
Nu är jag dödstrött och ska nördigt nog sätta på twilight och lägga mig raklång i soffan och bara slappa.


Kommentarer
Postat av: Sara

Vad kul att du fått ordning på mms-inlägg:) den där maten såg inte bara god ut utan det såg galet smarrigt ut!!!

2011-07-30 @ 19:47:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback