Lördag

Nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i haaaagen........
Förhoppningsvis är den här för att stanna.

Man blir trött av värmen och att vara ute större delen av dagarna så igår kväll när vi hade Nina och Linus här på lite grillning var jag tvungen att ursäkta mig vid halv elva för att gå o lägga mig, jag trodde jag skulle gå av så trött var jag. Hade även fått ont i halsen helt plötsligt och det sitter i än. Somnade på två röda och hörde inte ett skvatt efter det! Sov ca 11h inatt, inte riktigt i sträck dock men skönt var det. Igår förmiddag spenderade jag några timmar med Emelie och Olle vilket inte var igår! Det kändes dock som igår ungefär, skönt är väl det! Vi satt ute i trädgården hemma hos dem medan Olle badade i sin pool och sen åkte vi till Mcdonken och tog en härligt onyttig lunch. Wille kompade hem så han var hemma redan vid halv tre och ingen var väl gladare än jag för det. Vi tog en promenad till mamma o pappa och jag känner nu att min svank/rygg börjar säga ifrån när jag går "längre" sträckor, det är inte speciellt långt till mina föräldrar härifrån men det räcker tydligen för att jag ska vilja krypa ihop till en boll. Så jag lånade mammas cykel hem sen. Tyvärr så blev ju min (läs mammas gamla!) cykel snodd när Wille så fint hade ställt den på stationen här i stan, och det var inte första gången. Så jag är cykellös vilket skapar problem nu när jag känner att det är skönare att cykla. Så jag har bestämt mig för att imorgon, ska vi åka till biltema och köpa en billig cykel till mig, jag behöver inga växlar o grejer bara den går att cykla på. Det får bli lite barnvagnspengar som får gå dit sålänge. Och Wille får inte låna den ;)

Jag hann även en sväng till Mio igår och köpte en söt kruka i betong, och idag åkte vi dit igen för att köpa en till i modell större. Och en hylla. Krukorna ska få lite pelargoner i sig och stå på trappen.


Så ser dem ut...




Mästergrillarn och Nina i bakgrunden...


Linus har det gött!


Och såhär låg jag o jäste imorse efter frukost...


Jag köpte en tygblomma till, det är ju galet praktiskt...och fint!


Nu jobbar Wille till 22 ikväll, han har ju bytt från Viasat till Bredbandsbolaget och åkte på det schemat som den som jobbade innan honom hade, vilket gör att hela den här långhelgen blev en jobbhelg. Så typiskt när det är fint väder. Men vi fick iallafall förmiddagen ihop! Jag ska ta det lugnt, göra nån laxgratängsartat och färskpotatis och se nån bra film. Sover väl lagom till han kommer hem! :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det är inte foglossning du känner av då i ryggslutet...när du får såpass ont? Vill du låna mitt bälte sen och se om det hjälper är det bara du gör det:)

Postat av: Emma

Hm, ja jag kanske skulle prova bältet bara för att se OM det hjälper, så svårt att veta exakt vad krämpan är =)

2011-06-05 @ 13:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback