Smile like you mean it

Good evening på er everybaaady.

Äntligen fredag! Nej det är det ju inte. Och jag ska ju faktiskt jobba imorrn, men det infinner sig ändå nån slags fredagskänsla i kroppen. Skönt är väl det!

Jag sitter o väntar på att Wille ska klippa klart gräset så vi kan börja se The Wire som alla tjatar om ska vara så bra. Jag hoppas det för det är så skönt att ha nån bra serie att följa slaviskt!

Imorrn är det midsommarfirande på jobbet, vi kan ju hoppas att det inte regnar. Jag slutar senast fyra och är i valet och kvalet om jag ska bege mig in till karlskoga efter jobbet för att dels nyttja mitt presentkort på kicks, och även införskaffa nån form av mammabrallor för nu är det inte ett par som sitter skönt och magen och bebis börjar få skavsår tror jag. Gummisnoddarna har gjort sitt....

Imorrn kommer också storebror och Elin, vi har inte setts sen i februari så det ska bli kul att se dom. Ser fram emot fredagen med hela familjen och släkten!

Emma M, jag såg att du tyckte jag skulle knåpa ihop en egen mobil att ha ovanför spjälsängen....moahahaha, har du träffat mig? ;) Det är sånt DU skulle göra, medan jag utan tålamod går och köper en färdig! Men tanken var god och jag ska nog ändå besöka panduro, för skojs skull! =)

Johanna, jag är ingen stordrickare av rosé men en varm och fin sommarkväll kan det vara gott så det vinet ska jag kolla upp! (ja vi talar självklart alkoholfritt)

Nu kom Wille in så dags att sätta igång dvdn...

Peace people.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback