Someone like you

Den här måndagen känns galet lång? Tycker det känns som klockan skulle vara tio snart men den är bara tjugo i sju...Har inte gjort alltför mycket idag, gick in på arbetsförmedlingen strax efter tio när dom öppnade men det var så sjukt mycket folk därinne och inget kölappssystem var igång så jag orkade inte ens bry mig om att vara kvar. Gick istället till Lindex och köpte en bebisbody för en femtiolapp och så 20% på det...mycket roligare!

Åkte en sväng till Emelie, Olle fyller tre imorrn och lite uppvaktning ska man faktiskt ha då tycker jag! Vi (läs emma och emelie) var dock så sega att vi mestadels blev sittandes och pratade en massa strunt medan Olle snällt lekte på.
Nu håller jag på att laga mat och hoppas på att få se en bra film sen....ja det hänger ju bara på mig själv eftersom Wille är i Oxelösund över natten.


soffhäng!


Tanken var att jobba kort dag imorrn men de ringde förut och ville ha mig kvar till fyra och ja, okej'ra!
De mumlade även nåt om att de fixat jobb till mig från v.33 och en månad framåt, ska prata med chefen imorrn. Det låter ju såklart toppen! Men jag börjar noja över att jag kommer vara slut som människa utan en enda vecka semester den här sommaren....Det visar sig!


Kommentarer
Postat av: Sara

Fy vad irriterande att slösa tid och energi på att åka till arbetsförmedlingen och sen tvingas gå därifrån för att dom har taskigt kösystem:(

Mysigare med soffhäng!!

2011-06-20 @ 19:38:20
Postat av: Emelie

Nice bild hörrudu...ser ut att vänta femlingar el så:)

2011-06-20 @ 19:42:01
Postat av: Emma

Sara, ja det är väl det som är det värsta med ställen som arbetsförmedlingen och anledningen till varför man drar sig för att gå dit, det känns bara så ostrukturerat...



Emelie, du vet det är en hel massa kärlek därinne! Och femlingar var väl att ta i va....Jag lovar att du kan få "hämnas" på mig i v.38.....fast jag tyckte bilden var fin! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback