Torsfredag

Idag har jag fredag. Vi har just grillat och nu är jag mätt som få men trots detta sitter jag och fantiserar om glass med persikohalvor.....tur jag har det hemma då!
Spenderade förmiddagen på jobbet och det var vattenlek som hägrade - tur var väl det annars hade vi alla försmäktat på denna ö som pippi skulle sagt. Wille och jag åkte till Gottbol ett par timmar och det var skönt att få bada. Men som jag längtar efter koster och havet. Jag är inget fan av att bada i sjöar. Jag vill ligga i norrvikarna och springa ut i havet och helst av allt bo där. En vacker dag......................................

Min "fredagskväll" ska fortsätta strax, ska duscha bort sjösmutsen och borra ner mig i soffan och spana in The killing på fyran halv elva...har lovat Wille att jag ska vara vaken till tolv idag. Haha. Han kommer känna sig lurad.

Imorrn har vi planerat in en smaskig frukost som vi var o handlade förut, lite småstädning och sen en tur in till kga för att spendera mitt presentkort på kicks bland annat. På kvällen ska Wille tyvärr för min del bort. Det vankas jobbfest för hans del. Jag har precis ingenting planerat, kanske lite film och färska räkor tänker jag!


Ett hett tips till alla som ska picknicka och vara på stranden framöver är att köpa den här picknickfilten från Lidl 129:-, den är gigantisk och bra undersida som inte fångar upp massa smuts osv.


Wille med hans bästa vän i-phone4....




Den här puddingen tycker det är grisvarmt och Udda likaså. Men precis NU kom regnet så nu blir det väl svalare!

Nu till duschen innan flugorna kommer till mig...

Kommentarer
Postat av: Sara

Härligt med sol och bad! Du ser ut att ha hunnit få mycket färg på benen=) Både jag och Jimmy är nog bästisar med våra iphones också. Vi försöker att inte sitta framför Tyra med den för det känns risigt. Framför allt blir det svårt att motivera att HON inte ska sitta med sånt där sen..

2011-07-01 @ 11:42:49
Postat av: Emma

Låt dig inte luras av bilden, mina ben är grisskära! =) I-phone är väldans bra på många sätt, men alldeles för beroendeframkallande!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback