För 29 år sen föddes jag!

Den här födelsedagen firas med en lugn och skön dag. Det passar mig utmärkt då jag har haft nån håll-liknande känsla i vänstersidan av magen sen igår, är den inte borta imorrn ska jag ringa o kolla läget lite. Observera att detta inte räknas som gnäll! ;) Wille jobbar tyvärr (tio dagar i sträck heeej!) men han hade lämnat en söt liten lapp och ett presentkort på kicks imorse, och jag tänker kosta på mig en dyrare brun utan solkräm tror jag. Känner att sola är inte riktigt min melodi alla gånger. Jag tog en väldigt saktfärdig promenad till Maxi imorse, handlade grejer till tårta och banankaka som nu står i ugnen. Jag älskar banankaka! Nya sahara hotnightsskivan spelas och solen börjar faktiskt titta fram. Så det är inte en så tokig dag trots att det inte händer så mycket. I eftermiddag kommer familj och släkt på lite fika sen tänker jag ha kramkalas med Wille resten av kvällen.

Igår var Anna här och som vanligt skämde hon bort mig, det är ju ett stående skämt att Anna är min sugarmama!;)
Jag fick den fina jeansskjortan som jag till synes har på mig på bilden nedan. Sen fick jag ett torrschampo från fudge och en ny balsamspray från Wella som jag ska testa i mitt tråkiga hår! Jag hatar att tvätta håret så imorse testade jag torrschampot för första gången på mitt skitiga hår...och det fungerade mycket bra faktiskt! Kändes genast fräschare. Jag fick även en superfin blomma (av tyg - äntligen en blomma jag kan hålla vid liv!) i en lika fin kruka. Och en bunt tidningar. Ni ser ju själva, när inte wille "sugardaddy" eriksson är hemma, kommer sugarmama Anna ;)

Nu ska jag göra tårta. Min bror skulle gå i graven om han såg alla halvfabrikatprodukter som står framför mig....tur i oturen att han bor 6 timmar härifrån!


Jag börjar med att bjuda på den här fruktansvärda bilden men vi hade sånt mästarmys kl 06 imorse så det kan ju inte inte visas :D


Fina skjortan...o ser ni vilket fantastiskt rent hår jag har? mihihi






Kommentarer
Postat av: Anna T

Grattis min kära hjärtevän,du är värd det bästa :) stor kram

2011-06-02 @ 22:59:18
Postat av: Linda

Grattis grattis i efterskott!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback