Weekend

Helgen är i stort sett slut och den har varit bra på alla vis. Midsommar firades med familjen vilket var perfekt att ha alla samlade! Pappa firades och det var en mycket trevlig dag och kväll/natt. Jag som är pensionär åkte hem strax efter tolv, Wille däremot stannade ett tag till och på hemvägen hade han gått och plockat sju sorters blommor som stod på köksbordet när jag vaknade, söt som socker den där....Bilden av honom gå mitt i natten, lite på lyset själv och plockandes blommor känns snäppet sötare ;)

Igår var en såndär förmiddag då man kan känna att man saknar att bo i en storstad, det finns liksom inget att göra! Rastlösa som vi var tog vi en sväng in till karlstad, tog en pizza och en eftermiddagsbio då vi hade biobiljetter som Wille fått på jobbet. Vi såg Baksmällan part two....den var precis som första filmen (såklart) men utspelades i Bangkok istället för vegas....med andra ord en smårolig, småäcklig film som passade bra som tidsfördriv! Vi handlade lite grejer i Välsviken på väg hem och gjorde västerbottenpaj och åt lite sill och potatis på kvällen.

Idag infann sig samma rastlöshet på förmiddagen, solen sken men ändå ingen strandvärme direkt...men vi var här hemma och låg och läste på altan, innan vi drog till ett regnigt karlskoga och firade Willes systers man som fyllt år. Nu är det snart ny vecka och jag är ledig onsdag och fredag, de enda lediga dagarna fram tills....ja gud vet när. Mammaledigheten förmodligen. På onsdag ska det bli kanonväder fattade jag det som så då vore det ju kul att få göra nåt. Wille skulle egentligen haft två veckor semester från och med denna vecka, men det blir v.27-28 istället. Men på fredag är han iaf ledig så då hoppas jag vi kan göra nåt!

Lite bilder från helgen:


Frukost med Mickan och Tobbe bjöd på massa gott




Pappa och Lina myser lite


Tårta made by storebror


Kusin Lina och Truls hade gjort en finfin midsommarstång


Lina med sin fina mage! Tänk att vi bara har 3 dagars mellanrum på bebisarna!


Pappa öppnar present. Av oss (mig, brorsan, elin och wille, mormor och morfar) fick han en helg på Ekenäs hotell på sydkoster i aug. Vi kommer också att vara där då!


Söta rara mamma


Gustav och elin


Jag återanvände förra året midsommarklänning!


Muums


Herrklubben...


Mera mums


Gustav förbereder desserten som bestod av vaniljpannacotta i botten, hallonmousse, crumble, hemgjord mjölkchokladglass...det var en liten bit av himlen..


Riktigt dålig bild dock


Wille rätter tipspromenad som Truls vann!


Idag: Leo och Frida


Wille och Oliver som aaaaallltid ska hoppa studsmatta och halvt slå ihjäl varandra


Svärmor och frida passade på att skjuta lite vatten på grabbarna!

Nu är det kvällsmat som gäller och sen tv-tittande innan man ska sova.
Hejsvejs

Kommentarer
Postat av: Sara

Så fin och somrig du var på midsommar! O vad gulligt av Wille att plocka blommor:)

2011-06-26 @ 22:40:27
Postat av: Emma

Tack du är snäll du! =) Ja ibland är han allt gullig ;)

2011-06-27 @ 21:07:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback