Peace & Love


Finns det nåt godare än nybakat bröd? Nej jag tror fasen inte det. Jag jobbade ett par ynka tre timmar idag, bättre än inget och lagom för psyket ;) Hade lagt havregryn i blöt i går så tog tag i tekaksbak direkt när jag kom hem och sen har jag städat i värmen. Nu har jag just svalt två tekakor med smör ost och gurka...det var så gott att jag glömde tugga...

Regnet är avklarat och åskan har förhoppningsvis klämt ur sig det klibbigaste....jag gillar i och för sig att det är varmt och fuktigt, för det är så sällan vi får ha det så här "tropiskt" i Sverige. Men visst tar det lite extra på krafterna.
På vilan idag somnade varenda unge utom två som aldrig somnar ändå, men rummet var som en bastu att man liksom föll i koma. Jag låg dock och funderade på om lillstrumpa i magen hade gymnastikpass eller om det var elektriska ålar i magen. Jag gissar på det förstnämnda. Jag har känt det förut, mest på kvällarna när jag har lagt mig i sängen, det gör liksom ingen skillnad om jag har legat flera timmar i soffan innan, det är som om hon vet att NU, nu ligger hon i sängen dags att göra lite highkicks. Fast det känns snarare som nervryckningar....=) Idag var det dock snäppet hårdare och hela jag ryckte till först innan jag fattade vad det var. Man ska vara nybörjare på allt nångång!

Nu är min sambo på väg hem, det var tal om övertid men han slapp och han har köpt med sig jordgubbar! Ett bra sätt att slippa knapra järntabletter.

Imorrn har jag inget jobb än så länge, och då vet jag att jag kommer sova dåligt i natt, blä. Ställer alltid klockan på typ 7 iallafall så man är lite vaken när/om dom ringer. Torsdag ska jag till regnbågen igen, thank god.
Blir det inget jobb imorrn ska jag nog försöka mig på en promenad, det var ett tag sen jag tog en redig sådan och vill se hur ryggen tar det. För övrigt har jag premiärcyklat till jobbet med nya pärlan....det gick finemang men jag hatar verkligen att cykla för jag har noll kondis.

Oh and by the way, igår kollade vi på reprisen av Mtv Movie Awards, och ja, jag kan väl bara säga att Robert Pattinson, du är het MEN du är het hetare hetast i Twilight. :D

Slut på ordbajseriet för idag!

Kommentarer
Postat av: Anna T

Härligt att lilla prinsessan börjar kännas vid,stor kram till er

2011-06-07 @ 21:21:13
Postat av: Emelie

Vad skoj att känna bebis, blir bara mer och mer nu ska du se!Här känns det mer som en kalv i magen än bebis...

Himla gott med nybakat bröd men jag är alltför dålig på att göra det, kanske får tigga recept, det såg himla gott ut!:)

2011-06-07 @ 22:06:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback