JOBB(igt)

Ingen som sitter på en fin förskollärartjänst till mig? Heltid/75%? Inte? Synd...Det skulle sitta fint nämligen. Nu får nån tant ta o gå i pension snart känner jag. Hon som jag vikarierade för den här tiden kommer iallafall tillbaks imorrn på 50% till 1 juli, och som det ser ut nu kommer jag att ta en del dagar som vi kan dela på men sen kommer det ju dagar då hon har 8-12 pass och dom går ju tyvärr inte att dela på...så då får jag väl stå till förfogande till vikariepoolen igen. Inte så sugen på det då det är rätt frustrerande att sällan veta vart eller hur du ska jobba från dag till dag. Att få ett annat långvik. är ingen risk just nu då det är semestertider snart. Jag ska ju förhoppningsvis jobba de veckor som det är sommaröppet på förskolorna så som jag gjort tidigare somrar. Inte heller så kul att behöva jobba en sommar till meeeeen det är som det är. Till hösten är det ju jag som är "ledig" eller hur vi nu ska se på det ;) Imorrn ska jag iallafall jobba 9-14 och sen vidare till karlskoga och den sista kontaktpersonsträffen med Maria.

Imorrn ska vi även se till att boka hotell i Barcelona och checka in flyget...nästa måndag bär det av och även om det kanske inte är det mest ekonomiska att göra just nu så är det MER än behövligt! Så då får man ta sig råd helt enkelt.

Snart är det dags för en unge i minuten och som vanligt fäller vi väl en tår eller två va?

Hejhej

Kommentarer
Postat av: Sara

Håller tummarna att det löser sig med jobb.. usch för att vara arbetslös.. det här med vikariepool är inte någon höjdare!=(

2011-05-17 @ 17:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback