Orosmoln nr 3858295

Den här dagen blev visst lite längre än planerat. 9-15 blev 9-18.30 och det känns något motigt men jag kompenserar det med ett 3½ timmes pass imorrn innan "helgen"! Idag ska det vara kvavt och varmt men ingen sol såklart utan ett ordentligt åsk o regnväder istället. Jag börjar tro att solen och värmen har något otalt med varandra. Kanske hinner dom bli kompisar igen innan helgen? Regnet får iallafall vänta med att komma tills efter 9 för jag ska gå till jobbet och regnkläderna är ju liksom redan där...

Jag undrar om det inte anordnas nån såndär bakluckeloppis snart? Jag har inte sett nåt om det i tidningen men jag skulle bra gärna vilja hyra ett bord och sälja/bli av med ett halvt förråd....och kanske tjäna en liten slant? Min plånbok skulle bli så tacksam.

Från det ena till det andra.

Imorrn är det ultraljudsdags och lagom till det var jag inne på kändisbebisar.se (jaa jag veeet) och såg att Malin Wollin (krönikör bland annat) hade gått ut med att de väntade sitt fjärde barn i måndags och i tisdags var hon på ultraljud och det fanns inga hjärtslag. Hon fick föda ut sitt döda barn. Så ja......där är dagens skräck kan vi väl säga. Om allt ser bra ut imorgon - då lovar jag att inte yttra mig om nån oro över allt detta på......ja iallafall ett par dar ;)

Ni kan ju hålla tummarna i morgon vid 07.30!


Såhär såg jag ut innan jag läste om Malins sorg. Lite lagom sliten och trött.


Såhär ser man ut efter ett par timmars oroande och tänkande. Ni ser ju att jag är svart under ögonen. Annars var det kanske inget mer........?

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det kommer gå så bra ska du se, det är så häftigt att se det lilla knytet därinne:) Jag har varit väldigt nervös båda gångerna och förstår att tankarna åker bergochdalbana bland allt möjligt, tror det är så hela graviditeten från och till,men man går på något sätt över den "värsta" tiden efter ul tycker jag, då börjar allt bli mer verkligt:)

Ha det så skoj imorn, ska ni tvjuvkika?

Kram

2011-05-31 @ 08:02:51
Postat av: Emma

Om det lilla livet vänder rätt sida till så tjuvkikar vi =) Ja jag borde börja tänka positivt, men det är såå lätt att låta tankarna skena och ta det negativa före..



Spännande är det hursomhelst!

Postat av: Sara

Håller med Emelie..Efter UL kan man lugna sig lite (även om man nojjar mer eller mindre hela tiden) och snart dröjer det inte förrän du känner bebisen sparka varje dag och då får man kvitto på att det är liv där inne! Innan dess får man bara hoppas att allt är som det ska.

Vad spännande att det äntligen är dags för ultraljudet. Det är ju det näst coolaste (efter att ha fött barnet) man kan vara med om enligt mig. Att se sin lilla bebis där inne som vinkar och vevar.

2011-05-31 @ 08:23:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback