Fri som en fågel

Om ni såg mig nu skulle ni tro att jag var hemlös, alternativt tillhörande en mental institution. Jag kom hem vid 15-tiden och höll på att frysa ihjäl. Så sen dess har jag gått i leggings, tunika, kofta + mysbrallor över leggingsen, morgonrock och fårskinnstofflor och jag fryser tamejfan fortfarande så jag känner mig färdig som människa...Ett litet uns av halsont och täppt i näsan tillhör också dagens kroppsstatus. Måtte denna vecka gå fort så det blir helg igen.

Idag har jag avsagt mig min kontaktpersonstjänst, efter 4,5 år så känner jag att mitt engagemang inte är detsamma och det är inte rättvist mot Maria. Tur för mig att hon är världens snällaste och har en väldigt förstående familj så det känns bra trots allt. Och vi kommer ju höras iallafall emellanåt. På torsdag åker jag dit för sista gången som kontaktperson, det får bli mystorsdag som vanligt!

Imorrn stänger jag och har även gått upp i tid ett par timmar så jag önskar man kunde hoppa över morgondagen...man blir sjukt bortskämd av att jobba 75% - inte ekonomiskt dock. Vi går i valet och kvalet här hemma om vi ska avboka Barcelonaresan, vilket känns väldigt surt men samtidigt inser jag att vi har ganska många bollar i luften just nu, altanbygge, tapetsering och lite annat smått och gott. Resan är ju egentligen inte så dyr i sig, men det går ju alltid så mycket mer pengar än vad man tror. Men jag tror vi får räkna på det en gång till innan vi avbokar helt. . .Jag vill till värmen!

Nu ska jag fortsätta titta på No strings attached som jag började kolla på förut, smårolig och Ashton Kutcher är inte jätteful...inte Natalie Portman heller! :D

Hejsvejs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback