Dagens fundering!

Det här har jag säker frågat förut men jag frågar igen: Man läser ju en del - eller ibland lite för mycket, och jag har snappat upp att det rekommenderas att hellre ha filt än täcke i spjälsängen pga kvävningsrisk.....Hur gör ni? Har ni inte täcke i sängen och kör bara på filt? Jag kommer ju att föda en höst/vinterbebis och det känns konstigt att inte använda täcket som redan ligger där o väntar....Åsikt på det?


Kommentarer
Postat av: Sara

Tyra o Lily hade/har täcke. Lily sover till o med mellan mig o Jimmy o har gjort sedan hon var nyfödd. Jag brukar dock tänka på att lägga mig lite längre ner än hon så att hon inte får det över ansiktet utan bara upp till magen. Det finns förmodligen 10.000 olika råd o svar. Jag vet att det optimala inte är att ha sovande bebisar mellan sig om BVC skulle tycka till men det har passat mig o Jimmy bra med båda barnen eftersom vi ligger så stilla när vi sover.

2011-10-03 @ 13:32:34
Postat av: Linda

Vi hade bara påslakan till Matteo första månaderna, men det var ju vår och sommar då. :) Nu har han nyss fått täcke men sparkar ofta av sig det då han blir väldigt varm. Ett tips är att ha en pj med långa ärmar och ben nu till höst/vinter så klarar bebis sig om täcke/filt åker av. :)

Nu är det inte långt kvar, spännande!

Postat av: Maria R

Har använt täcke till alla mina barn. Det har fungerat bra! :)

2011-10-04 @ 13:19:54
Postat av: Mia L

Vi hade påslakan och filt till Stina när hon sov i egen säng, men då var hon väldigt varm som bebis så vi hade inte ens tjockoverall i vagnen. Avvakta och se hur varm/kall bebis är, det är mitt råd =)

2011-10-04 @ 15:50:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback