Det var väl själva fa....

Det står på diverse ställen att man sover sämre i slutet av graviditeten (jag vet inte hur ni känner men jag kan ju inte påstå att jag har sovit superbra överhuvudtaget på sissodär 9 månader men det är ju jag det) för att kroppen och säkert psyket också ställer in sig på att vara vaken med bebbe ett par ggr per natt framöver. Visst det kan jag köpa. MEN, det vore ju för jäkla snyggt om man åtminstone hade valet att somna om nu när bebisen ändå inte har kommit än. Men nej. Jag sover ungefär tre timmar från det att jag lägger mig, sen vaknar jag och är därefter mer eller mindre vaken större delen av det som återstår av natten. Det tycker jag är sådär kul. Ibland vaknar jag av nån katt som håller på med nåt eller så vaknar jag bara och ligger där och stirrar. Why God why?!

Jag längtar efter att gå o lägga mig 22.00 och sova utan att vakna fram till 09.00.....det har väl iofs aldrig hänt i mitt liv överhuvudtaget men ändå!!

För övrigt blåser det tokstorm ute och jag vill känna mig avslappnad o bara ligga och kolla på filmer men just nu känner jag mig mest grinig över att jag är sjukt obekväm och övertrött.

Har ni tur kanske det kommer ett gladare inlägg under dagen...........men håll inte andan! ;)

Kommentarer
Postat av: Mia L

Läser och det känns som om nåt jag skrev i slutet också... Men jag fick inga 3-timmars pass, så nu blir jag ju avundsjuk ;)Men minns att jag också saknade valmöjligheten. För när bebis är ute så finns den ju alltid, man kan ju sova borta och låta mannen ta bebis. När plutten är i magen så kommer man ju liksom inte undan =)

Hoppas hon kommer ut snart!

2011-10-07 @ 17:51:08
Postat av: Mikaela

Ville bara säga att jag saknar dig!!

2011-10-08 @ 18:31:48
Postat av: Emma

Mia, ja jag hoppas också att bebbe tittar ut snaart!



Mickan, jag saknar dig med! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback