I choose you

Vilken trist dag det här har varit tycker jag.
Så egentligen borde jag inte skriva nåt för det kan ju knappast vara kul att läsa. MEN, jag har tristess framför Robinson så....ja.

Har iallfall fått lite gjort under dagen även om det var tråkiga göromål, såsom att storhandla med betoning på stor, för jag fick förvånansvärt mycket mat med mig hem faktiskt. Fick sällskap av Emelie och Stina som också behövde fylla på kyl och frys, vilket var avgörande för att jag skulle åka o handla - vill inte befinna mig själv i typ mataffärer o dylikt just nu ifall det händer nåt ...ni vet ifall att vattnet går sådär i hollywodstyle med ett stort plask och hela världen stannar upp och där står jag helt själv....nej då är det skönt att veta att man har nån man känner sig trygg med i närheten....

Väl hemma från en timmes mathandling var mitt hem dömt att tas hand om, men det blev inte sån häftig städning som jag tänkt för jag fick apont i rygg och rent allmänt kände jag mig helt slut innan jag ens började. Landade i soffan ett tag innan jag åkte och återlämnade pappas bil och Wille fick hämta upp mig där. Och sen fick han snällt dammsuga medan jag torkade golv så nu är det ändå gjort! Skönt att vakna imorrn och veta att jag bara kan ligga på soffan heeela dagen om jag skulle vilja (vilket inte är troligt då jag är universums mest rastlösa person med jämna mellanrum). Vi ska till barnmorskan imorrn eftermiddag på en liten extratid då hon så gärna ville att vi skulle se nån förlossningsfilm och prata avslappning som vi missade med föräldragruppen....känns lite fånigt men om hon insisterar så visst.

Helgen är relativt oplanerad, eller iallafall för min del är den det. Det känns som man går efter dagsformen....Men Wille ska iallafall på degerforsmatch på lördag och i samband med det var det nåt "jobbrelaterat" med mat och dryck....mat går bra sa jag men inte dryck....alkohol menar jag då'raa....! Det vore ju förargligt om han inte kan köra mig till BB, OM den här lilla filuren får för sig att titta ut.

Under dagen har jag även lyckats bryta upp en halv fingernagel och det gjorde så jävla ont så jag ville egentligen bara lägga mig ner och dö. Som om det inte räckte så passade jag på att slå min gamla opererade nageltrångsstortå i spjälsängen och den sprack också.....även det gjorde helvtiskt ont och ja nu hoppas jag att händer och fötter har fått sitt för ett tag.

Idag är även mitt önsketänkande bebisdatum, och som ni märker är hon fortfarande fullt isolerad i "the emma crib"........nästa persons gissning är min mormors och det är den sjuttonde...Vi får la se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback