Meatballs

Tack snälla för era inputs om täcke eller inte! Jag tror jag kommer köra på täcke men vika fast det i fotändan så det inte kan komma över ansiktet plus att de pyjamaser vi har köpt samtliga har fötter så bebben slipper frysa om fossingarna om täcket sparkas av! Det visar sig hur allt blir!

Idag började dagen med solsken men nu är det mer rå höststorm ute och inte mig emot för jag är helt energilös idag. Hade tänkt att våga mig på en promenad hem till mamma o pappa på förmiddagen för att låna deras bil men jag vågar inte gå så "långt" insåg jag, av diverse anledningar. Så pappa som är sjuk var snäll och kom och levererade bilen till mig istället! Sen gjorde jag lite ärenden och landade sen hos Emelie där det bjöds på både nybakade bullar som var supergoda och lunch. Jag känner mig servad från alla håll o kanter! Ändå är jag helt slut i kroppen....? Vi tog den korta promenad som är till Ica och inhandlade sånt där som man måste komplettera med ibland...ni vet bröd, mjölk, frukt o annat "skoj"...Sen åkte jag hem och nu borde jag lägga mig och sova känner jag men hittar ingen ro i kroppen trots noll energi...jag vet inte hur det går ihop. Ska iallafall ta mig i kragen och göra köttbullar, ork eller ingen ork!

Vore jag inte gravid i skrivande stund skulle jag utan tvekan ta mig ett glas rödvin och ett stort fat med härlig sushi för det är jag jäkligt sugen på just nu.

Istället moffar jag choklad i hopp om att det har en viktminskande effekt....ju mer man äter.
Jag längtar även efter min sambo som väl kommer hem om en timme eller så, jag hoppas att han liksom jag vill krypa ner under en filt och bara ligga framför tv:n...Jag kan inte tänka mig att han vill annat iofs...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback