Om jag fick en slant för varje gång jag kört en anhörig till en akutmottagning den senaste tiden skulle jag vara rik!

Idag var planerna att höststäda lite på altan och slänga blommor o greja, sen hinna med en sväng på stan innan Wille skulle på fotbollen i degerfors. Istället tog vi en sväng till akuten i kga och stannade där ett par timmar, för det tycker vi är kul! Nej skämt å sido så vaknade tyvärr Wille med världens migränanfall, något som han får ungefär en gång om året. Och idag var tydligen den dagen. Migrän fick han efter en grov misshandel 2004, där ett par bonnlurksrasister fick för sig att Wille skulle ha några flaskor i huvudet osv. Jag vet inte varför men han har egentligen aldrig fått nåt recept på migränmedicin vad jag kan minnas eller så har det hur som helst alltid blivit så illa varje gång så vi har varit tvungna att åka in. Och idag efter ett samtal med sjukvårdsupplysningen så åkte vi in till karlskoga. Där togs det blodprover och han fick nån morfinliknande spruta och nåt mot illamående intravenöst. Jag är ju som alla redan vet hysteriskt fobisk mot vad allt spyor heter. Wille kräks väääldigt mycket när han har migrän - tyvärr både för han och mig för jag blir inte så hjälpsam utan står mest en halvmil därifrån med händerna för öronen. Tur att läkarna inte gör det! Han somnade iallafall ett tag.
Vi åkte hem efter ett par timmar, i bilen hem hade jag en hand på ratten, och en hand för örat närmst Wille som satt med en spystrut i högsta hugg....väl hemma gav det sig tillslut och han har sovit större delen av eftermiddagen. Jag tog en sväng till maxi och apoteket för att hämta ut hans nya medicin som inte var gratis....min snälla mamma följde med och jag fick även lite frisk luft.

Nu börjar jag känna igen min älskade sambo igen och den känslan är väldigt skön. Det finns inget värre än när ens älskade anhöriga mår dåligt, som jag redan har skrivit en gång denna vecka!! Nu har farmor, pappa och Wille alla besökt akuten varsitt tillfälle på två veckor varav två blev inlagda så nu skulle jag uppskatta om nästa person blir jag, men då på förlossningen!!

Som tröst för denna skruttiga lördag blir det nu pizza och nya dumle som måste testas.....det är nu det börjas, alla chokladvarianter med pepparkakssmak osv....jag letade efter ballerinakakor med pepparkakssmak förut men det fanns inte. Oh well!


Lilleman....♥ Här vill jag också påpeka vilka otroligt deprimerande sjukhusrum det finns....det var det enda jag kund tänka på när jag satt där, mår man inte dåligt innan man kommer dit så blir man iallafall illa till mods av rummen!



Sjukhus bra men hemma bäst..


Vi får la se om det smakar bra eller anus!

Kommentarer
Postat av: Sara

Men fy vilka jävla idioter det finns som slåss o förstör för andra. Hoppas att Wille är pigg i att du får åka o klämma ut lilla bebisen snart!!!

2011-10-16 @ 20:21:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback