Strange times

Då sitter man här igen då, söndag kväll...Samma fantasifulla blogginlägg om äventyr man hunnit med under helgen...
Jag har inte gjort nåt av direkt värde idag men ändå har dagen bara försvunnit. Vaknade runt 8 och gick upp och gjorde Hurtbullebröd och misslyckades för första gången i mitt liv, jag vet inte varför dock men det blev inte lika gott som vanligt. Väldigt störande då jag nästan hade drömt om hur gott det skulle bli. Sen kollade vi på film och har legat som två komapatienter på soffan medan hösten har tagit ett hårdare grepp om omgivningen utanför...
"Slängde ihop" en mjuk pepparkaka på eftermiddagen, läs: jag hade ett paket med färdigmix bara att blanda med vatten i skafferiet som jag vispade i en bunke o sen in i ugnen, perfekt för bakhandikappade händer (samma sak med hurtbulle då det bara är att röra ihop ingredienserna) och sen kom Nina och Linus på en söndagsfika. Dom var så gulliga och hade köpt med choklad och ett lösviktste som heter "Sommar och sol" till mig och jag misstänker att min sambo har gnällt om att han har en ännu gnälligare sambo hemma....som tycker synd om sig själv...för det är jag världsbäst på just nu.  Under de senaste dagarna har mina fötter joinat mina händer och svullnat och det är allt annat än skönt. Imorse nojjade jag mig även för att jag tyckte att bebis var så väldigt lugn och det var ett svagt gensvar när jag buffade och hade mig...men hon var väl söndagstrött hon med för sen har hon kommit igång nu på eftermiddagen. Lite jobbigt det där tycker jag. Har även fått en punkt på magen som känns ungefär som jag skulle ha sträckt mig eller ungefär som ett blåmärke känns, och det gör ont när jag skrattar eller tar i. Kan bero på att vi åkte på världens mest skumpigaste väg igår det var ett vägarbete och det var så obehagligt så jag spände ihjäl mig...?? Ja mycket underligt är det i kroppen just nu hur som helst och stackars er alla runtomkring mig för gud va trött JAG är på mitt gnäll hur trötta ska inte NI vara?!

Igår var vi in till Karlstad med mamma o pappa, åkte till Babyproffsen och efter många om och men så köpte vi iallafall ett babyskydd och det blev en Brio Primo. Det blir nog toppen! Mamma och pappa fick sig en ny dator och det var på tiden! ;) Alla glada och nöjda efter ett par timmar och sen blev det matlagning och tillslut somnade både jag och Wille i soffan och vaknade vid halv ett....av att jag drog världens timmerstockar! Wille säger att det har hänt rätt ofta på sista tiden.....så inte nog med alla andra krämpor så har jag även börjat snarka...kul!

För att fortsätta beskriva helgen baklänges så hade vi en väldigt skön fredag, båda var lediga! Jag åkte ut till jobbet i fredags morse och lämnade tillbaks nycklar osv och sa hejdå på ett tag. Sen storstädade vi här hemma, följt av en sväng på stan som vi avslutade med en fika. Sen stod Wille för matlagningen och det var så gött att sitta i köket och lyssna på musik och prata medan maten blev klar, allt som fattades var ett glas rött! :D

Veckan som kommer innehåller ingenting än sålänge, förutom ett sedvanligt besök hos barnmorskan. Annars ska jag väl vila så mycket som möjligt....och dö av tristess samtidigt! Aldrig är man tillfreds ;)


högläge it is!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback