Kom ut eller sköt dig!

Onsdag, inte en bra dag. Eller den slutade väl...dagen är ju inte slut än men jo vi säger att dagen slutade väl. För nu vill jag inte ha några mer orosmoln idag, jag vill titta på tv, lägga mig i sängen o läsa och sen sova sova sova tills det blir morgon! Och om inget inträffar under natten så ska jag ha en stilla förmiddagsdejt med Emelie i hennes soffa med en kopp te. Det är väl inte så mycket begärt?

Idag fick jag lätt panik efter ett par timmars buffande på magen, drickandes alla möjliga sorters varma o kalla drycker men fick ingen respons från bebis överhuvudtaget. Jag är van vid en rätt livlig bebbe men idag ville det sig inte alls och efter bollande med mig själv och min personliga gravidrådgivare emelie så ringde jag till barnmorskan som självklart inte hade telefontid och jag pratade in på deras telefonsvarare och bad dom ringa upp så snart som möjligt men tillslut blev paniken lite mycket och jag ringde hem Wille från jobbet samtidigt som jag ringde till karlstad för att få komma in och kolla läget. Så det har vi gjort idag! Inte så kul alls faktiskt. Låg med ctg kurva i nästan en timme, hjärtat slog som tur var som det skulle även om jag fortfarande inte kände av några rörelser. Fick en piggelin och fick emellanåt några kraftiga sammandragningar men inga babymovements. Hade lite högt blodtryck vilket jag är säker på berodde på att jag var upp i varv. Vi fick gå o äta en lunch och sen komma tillbaks och fick göra ett ultraljud, där allt såg bra ut och troligtvis beror mina minskade känningar av rörelser på att lillstrumpa har bytt lite position med benen, innan låg hon såvitt jag vet och enligt min barnmorska med benen åt samma håll på ena sidan, men nu ligger hon plötsligt som en groda med benen åt varsitt håll typ.....man kan ju fråga sig vad det ska vara bra för. Jaja huvudsaken är att allt var bra men jag känner mig inte jätteavslappnad och det börjar liksom kännas läskigt att vara så nära målet och så har man ingen chans att påverka känns det som. Nu hoppas jag verkligen verkligen att hon kommer ut innan helgen är slut. För att gå runt och oroa sig gör inte saken bättre. Har ett sedan tidigare inbokat barnmorskebesök på fredag morgon så det känns skönt iallafall. Om inte annat skulle det vara lite häftigt att tillhöra de ynka 5 procent som faktiskt föder på sitt beräknade datum, vilket är imorgon!

Har känt av mer rörelser från det att vi kom hem även om det inte är lika kraftigt som det brukar. Och såhär vacker var jag där jag låg idag, mer lik en kassler än mig själv.


Gulligullankoko som en gök.....

Kommentarer
Postat av: Mia L

Tror hon lagt sig i startposition och laddar batterierna för maratonloppet att ta sig ut!

2011-10-26 @ 20:49:02
Postat av: Anna T

Pirrigt nära nu :) Kram

2011-10-26 @ 21:19:55
Postat av: Emma

Mia, det hoppas jag! Ett bra grodhopp så är hon ute sen ;)



Anna, det är det verkligen, nästan för pirrigt! =)

2011-10-27 @ 18:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback