Body & Mind

Tidig lördagsmorgon, och jag känner mig inte på topp. Självklart, det är ju helg och Wille är ju ledig - såklart man inte ska vara på topp...

Jag vaknade vid tre av att jag hade sammandragningar som kändes mer än vanligt och sen höll det på så fram till jag gick upp kl.8 från och till. Det bildar ett sånt sjukt tryck på min blåsa så jag kan liksom inte avgöra om det är blåsan som gör ont eller om det är nåt på gång. Jag har inte urinvägsinfektion för jag tog ju urinprov på sjukhuset häromdan. Knapert med bra sömn i natt gör mig till en lätt uppgiven dam känner jag idag.


Buu....jag var ungefär lika käck igår som jag är nu...

Idag har vi planer på att förvandla en bokhylla till en liten barngarderob, en idé som jag av en ren slump råkade hitta i en helt främmande blogg. Detta om min kropp orkar göra annat än springa på toa med en argsint blåsa såklart...Såhär ser bilden ut som jag hittade och vår kommer ser liknande ut minus andra korgar.


Fiffigt när man inte gillar bokhyllan som den är och även saknar lite bra klädförvaring till lillprutt.

Wille var ledig igår, så vi började dagen med att åka till barnmorskan, och på vägen dit fastnade vi i poliskontroll och min kära sambo blåste positivt i alkotestet, detta på grund av att han sköljt munnen med Sb12 munskölj precis innan vi åkte. Polisen talade om att sb12 är ren sprit och ska man köra bil efter att ha använt det så ska man skölja munnen med vatten...men då försvinner ju poängen med munsköljet kan man ju tycka..aja hursomhelst så fick Wille skölja med vatten och sen var testet negativt. Hos barnmorskan såg det bra ut och sen drog vi till karlstad för att fördriva tiden nån annanstans än hemma, jag är så trött på att sitta här o vääänta på att nåt ska hända. Det blev en sväng till IKEA, lite småkrafs bara som t.ex en nattlampa till bebben ifall det skulle behövas. Sen åkte vi in till stan och Wille köpte sig lite tröjor på H&M medan jag unnade mig en ny mössa, halsduk och vantar....så nu är jag kittad och klar i rosa ;)

När vi kom hem blev vi spontant inbjudna på fredagsmys hos Emelie & Ulf, vi fick mycket god mat och efterrätt! Sen hängde Emelie, jag och Stina i soffan framför idol medan grabbarna grus inklusive Olle hängde i köket, finfördelat ;)


pink it is! Oktober är väl den rosa månaden? :)


Stina sötnöt, dock taget häromdagen.





Filippa adopterade snabbt Wille när vi kom hem till familjen Andrejenko/Emanuelsson...


Det är sjukt frustrerande att inte riktigt kunna läsa vad kroppen håller på med just nu om jag ska vara ärlig. Så jag tror jag ska ta två alvedon, ställa mig i duschen och hoppas att Wille vaknar så vi kan starta dagen snart.
Hoppas ni får en bra lördag, och glöm inte att "Så mycket bättre" börjar ikväll! Yay!


Kommentarer
Postat av: fia farkas

Hoppas att det är dags snart! Vad smart den där garderoben var, tack för tipset :)

2011-10-29 @ 11:43:24
Postat av: Anna T

Nu börjar jag bli pirrig,håller tummarna :) Kramar

2011-10-29 @ 15:27:42
Postat av: Anna

Nånting säger mig att nästa gång du uppdaterar är bebben ute =)

2011-10-30 @ 07:50:05
Postat av: Johanna

Fina emma, insåg tidigt att du måste åkt in till BB då det inte dök upp något nytt inlägg på din blogg. Hoppas allt gått bra och att du under omständigheterna mår ok... Tiden efter en förlossning är inte att leka med men det går över... Jag lovar ;) ska bli kul att höra hur allt gått och hoppas vi får se bil på ben en snart :) kram

2011-10-31 @ 03:48:32
Postat av: Johanna

Bild på bebisen snart ska det ju stå såklart och inte bil på ben:)

2011-10-31 @ 03:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback