bABYlOve

Spenderade förmiddagen med Emelie och Stina i Karlstad (det kan verka som vi är i karlstad jämt men det stämmer inte....;) ) i det underbara vädret. Vi tog lite shopping i ett lugnt o skönt tempo, och hann med en lunch innan vi åkte hemåt igen. Tyvärr så är det mardrömslikt för mina korvhänder att gå runt på stan sådär eftersom man går med händerna hängandes neråt hela tiden.

Jag fick med mig två tröjor hem från H&M som är vanliga vardagströjor men som funkar både på en tjockismage och en förlöst mage ;) Bebis fick två mössor som verkligen verkligen är i det flickigaste laget, men jag är ju en sucker för rosa....blir det en pojk så får jag helt enkelt donera dom till nån annan!







När jag kom hem så åkte jag hem till mamma o pappa och tvingade upp stackarna på vinden för att ta ner lite gamla bebiskläder från när jag o storebror var små. Jag hade gladeligen klättrat upp o kikat på alla andra gamla grejer som böcker, leksaker osv men det kändes sådär att gå upp för en ranglig gammal stege...fick iaf se mina gamla barbiedockor! :D


Om ni bara visste hur mycket jag älskade dockan näst längst till höger, för att inte tala om baddräkten hon har på sig under kjolen...!


Gamla fischer price speldosor....




Det här är de byxor som jag åkte hem i från BB -82! Nu skuggar min valkropp halva bilden men det är iaf rosa plyschbyxor med stjärnor över hela byxorna fast dom syns inte på bilden....Jag ska tvätta dom och se om dom håller....gör dom det får dom följa med i BB väskan!

Nu ska jag se på Ps, I love you med min sambo som jobbat över 4 h idag och gråta en skvätt till filmen för miljonte gången ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback