Bla bla

Imorrn är det redan fredag and I looove it! Surt bara att Wille jobbar till 22.15. Men man kan ju inte få allt.
Jag ska till barnmorskan imorrn eftermiddag...tror jag ska skippa att väga mig, känner att jag inte behöver se svart på vitt att jag gått upp ytterligare si o så många kilon. Jag var inte brydd över det här i början men nu börjar jag känna att det känns konstigt att väga såpass "mycket" när man aldrig gjort det förut. Men ja, jag är medveten om att allt är som det ska eftersom jag bär på en till! ;)

I helgen har vi en sak planerat, och det är ett litet hemmadop för Willes halv-lillasyster, Ingrid. Annars står det inte mycket på agendan, men jag tycker det är skönt. Har saknat min sambo den här veckan så det ska bli skönt att ha honom hemma under helgen. Tur att han bara jobbar kväll var åttonde vecka. Nästa gång det är dags kanske han är pappaledig ett par dar? :D

Idag skjutsade Wille hem mig till Emelie när han åkte till jobbet, och vi tog en sväng till järnvägsparken med Olle. Sen lyckades jag få till en väldigt snabb och ytlig städning (jag lovar att jag kommer att städa till mig en förlossning) och nu sitter jag här med straffet, en svank som vill trilla isär....men det är ju städat iaf ;)

Mer spännande än så blir det inte just nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback