Lite musik och heta karlar eller var det heta röster?

Alltså, jag vet ju inte hur frälsta ni är kring allt som är runtom Twilightfilmerna och karaktärerna/skådespelarna...men jag är iallafall "lite" halvfrälst när det gäller allt.... Så OM ni har missat att Robert Pattinson a.k.a Edward (för det visste ni inte va?;) ) har en galet grym röst så vill jag med detta inlägg få er lite up to date så att säga. Tyvärr har människan inget album eller liknande och de flesta låtar som ligger ute på youtube är av ganska kass kvalitét men man kan lik förbannat inte undgå att höra att han kan sjunga brallorna av många andra stora artister.

För er som även har missat att han sjunger i bl.a första filmen, så kan ni lyssna lite extra nästa gång ni dreglar framför den. Han sjunger då såklart inte live i filmen för det hade ni ju uppenbarligen märkt av.........men hans sång spelas bland annat i bakgrunden när Bella och han sitter på restaurangen efter han just räddat henne från de där white-trash grabbsen.

Hur som helst, det jag skulle komma till var att jag såg idag att en kille vid namn Marcus Foster har skrivit nåra av låtarna som Robert sjunger, bl.a I was broken, och nu även släppt den låten där han själv sjunger. Inte så tokigt det heller om jag får säga! Så här får ni en variant av vardera karl: Enjoy!


Mr. "Cullen"


& Mr. Foster


 

Inte så illa pinkat va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback