Elfte september tjugohundraelva

Det var väl fasligt va helgerna ska gå fort hela tiden. Redan söndag morgon, det känns lite snopet.
Wille ligger fortfarande o sover och jag önskar jag kunde göra det jag med, men har sovit helt okej i natt iallafall så det är jag tacksam för!

Igår var vi på ett litet hemmadop för lilla Ingrid. Det var trevligt, men jag är så splittrad när det gäller dop och allt sånt där eftersom jag inte är så mycket för allt prat om Gud hit och dit osv. Det känns främmande......jag själv är inte döpt eller konfirmerad. Wille däremot.............! Bröllop och dop, där skiljer sig våra viljor och åsikter litegrann - så det blir spännande att se var vi hamnar framöver gällande de frågorna!
Det blev iallafall fika och meningen var att vi skulle stanna även på middag på kvällen men min energi bara tokdog rakt upp och ner och jag ville inget annat än åka hem och vila. Så vi fick med oss supergott kött och potatisgratäng hem, lyxigt värre! Väl hemma la jag mig i soffan och låg kvar där tills jag skulle sova. Vilket var efter Mia Skäringers show som jag har en känsla av att alla såg igår på ettan. Fantastisk män'ska det där! Tragiskt och roligt på samma gång.

Idag är det tio år sedan 11 september inträffade i New York och svt kör något slags helrace med inslag, intervjuer osv. Jag kommer väl ihåg vad jag gjorde denna dag för tio år sedan, jag skulle precis åka upp till jobbet på McDonalds, när pappa ropade på mig från vardagsrummet där det visades på nyheterna vad som just hänt, och när jag väl kom till jobbet så hade hela restaurangen stannat upp framför tv-skärmarna. Jag som knappt kommer ihåg vad jag åt till lunch igår kommer ändå ihåg just den här dagen rätt väl - både på gott och ont!

Vädret än så länge ser lite dystert ut och vi har väl inga direkta planer idag förutom en uppsättning av en hylla och lite senare ska jag nog ta och åka ut till min faster och farbror och plocka åt mig lite plommon innan dom mognar över.

Mami & Papi kommer hem från Köpenhamn idag så kanske hinner jag med en sväng dit också! Det var ju trots allt flera dagar sen som vi sågs ;)


Ungefär så suddig som jag är här, så kände jag mig i går...Den söta klänningen fick jag av Malin på jobbet häromdagen som hon hade när hon var gravid, tack för det :)


Jag ingvigde ponchon som jag fick av Wille för ett tag sen


Den lilla familjen Eriksson/Friman


Helena spelade tidigare i Rolling Phones om det är så att ni hört talas om dom, och Willes pappa har ju spelat i band i många år så lilla Ingrid lär nog ärva en och annan musikalisk ådra! Här spelar Helena nåt stycke som jag inte har en aning om vad det hette....men innan det så spelade mannen vid pianot "Clair De Lune" som för övrigt spelas i första Twilightfilmen, ni vet scenen där Bella kommer hem till Cullens första gången och Edward försöker dansa med henne i hans rum? (jaa jag är nördig jag vet) så jag var eld och lågor ;)


Efter ceremonin hittade Wille en låda med "intelligenstest" så där fastnade han ett bra tag...


Oliver har lärt sig själv att spela den blomstertid nu kommer på piano, enbart genom att ha hört den...Inte helt felfritt men imponerande! :)

Nu ska jag nog ta och krypa ner hos Wille en stund så han vaknar!

Hejsvejs

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag tycker att det är så roligt att följa din graviditet!! :)

2011-09-11 @ 22:37:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback