Gnälla? Jag?!

Jahapp så då var man sjukskriven fram till beräknad födsel, 27 okt. En jäkla skitkrämpa är vad det är! Usch jag är inte på topphumör alls. Dagarna kommer kännas så galet långa och eftersom jag inte kan hålla på o greja hur som helst så känner jag mig helt sysslolös. Det kliar i hela kroppen just nu.

Det enda "vettiga" jag har gjort idag är att skriva en lista på matförslag och börjat på en handlingslista så vi kan planera lite mer för vår matkonsumtion. För precis som jag läste i din blogg
Maria så skulle faktiskt vi också kunna sänka våra matkostnader om vi bara planerade mer. Det här är ju dock inte första gången som man gör matlista/meny osv....det brukar hålla en vecka! ;) Så nu har jag gjort en del förslag och så får Wille ha ett litet veto för det är ändå han som ska ha matlådor. Jag känner att jag är inne i en husmanskostperiod. Såhär ser ser listan ut so far:

♣ Tortellinigratäng
♣ Chili con carne
♣ Rotmos och fläsklägg
♣ Kålpudding
♣ Fisksoppa (ett speciellt recept som jag har)
♣ Fisk och skaldjurspanna (arla.se)
♣ Mustig höstsoppa (arla.se)
♣ Lövbiffspanna (arla.se)
♣ Dillkött
♣ Renskavsgryta
♣ Kyckling i currysås (hemmagjort såklart!)

Snälla feel free att komma med mer matförslag för fantasin är inte den bästa!

Wille och Linus åkte direkt efter jobbet i stort sett och plockar svamp just nu, hoppas dom hittar massor av gula kantareller för det är det bästa. Har fått trattisar av mamma o pappa ett par ggr som vi gjort goda svamptoast av men nu längtar jag efter gulisar...!

I brist på annat så har jag tagit hem första säsongen av "The real L word" som jag började kolla på förut, varför vet jag egentligen inte för jag kollade inte ens på The L word när det gick på trean...meeen jaja. Nåt måste ju underhålla mig. Ska försöka ta mig en mindre promenad imorrnbitti även om det är svårt med skor just nu för fötterna har också börjat svullna sen hänger ju händerna neråt när man går...om jag inte går med armarna rakt upp i luften såklart men det skulle ju se mer än galet ut.....;)
Sen får jag besök av Sanna imorrn kväll. Onsdag har jag lite kvalitetstid inplanerat med mamsen, inklusive ett besök hos mormor och morfar. Kanske blir det VIP kväll på Lindex också...shoppa har ju aldrig varit svårt.

På fredag tänkte jag ta mig till jobbet och säga "hejdå", försöka baka en kaka att bjuda på ...kanske Wille kan hjälpa mig! Jag har ju bakat till hans jobb ett par ggr .....Skumt att man inte ska jobba på ett år!

Nej nu måste jag byta handställning. Hurra...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback