I heart my baby

Jag har världens bästa bebis, helt klart.












Vi har haft en sån mysig dag, bara hon och jag. Promenerat, "lekt" och gosat.
Hon har humör den lilla donnan, speciellt när hon är hungrig då är det bäst att du serverar maten på direkten annars....! Ungefär precis exakt som mor sin ;)
Men idag har hon inte varit grinig en sekund. Nu på kvällen efter bad och mat, låg hon länge och bara myste med oss på soffan. Jag vill ju helst av allt pussa sönder henne och det är nästan överväldigande ibland hur förälskad man kan bli i en sån liten skapelse!

Imorrn åker Wille till Stockholm, jag ska köra honom till degerfors först, och passar därför på att åka o hälsa på Madde medan jag ändå är där! Sen hoppas jag att kanske mamsen gör mig lite sällskap på eftermiddan om hon har ork och lust för annars blir dygnet så himla långsamt när ingen sambo kommer hem vid fem som han brukar.
Sen är det fredag och han kommer hem igen! På lördag är vi hembjudna till mamma o pappa på middag, det ska bli gott och skönt att slippa tänka ut vad man ska äta....Vi fick en resesäng av dom i Alla hjärtans dag present till Junie, så den ska vi inviga medan vi är där och se om hon kan sova gott under kvällen!

Nu ska jag försöka uppdatera musiken i min telefon, First Aid Kit och Lalehs nya står högst på listan.

Heej'råå



Kommentarer
Postat av: Sara

Det är verkligen såna stora känslor man har för sina barn att dom inte kan förklaras med ord. Vad fort det går! Junie har blivit stor o Lily redan 8 månader. Dom låg ju nyss i magen!

2012-02-16 @ 07:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback