Det var en gång...........

Det här har jag skrivit tusen gånger men jag är så trött på att blogga om allt tråkigt jag gör och inte gör om dagarna för det känns bara så galet ointressant. Nittio procent av bloggen blir ju om Junie och bilder på henne nuförtiden just för att det här är den dokumentation om hennes uppväxt som jag kommer ha! Siktar på att beställa hem bloggen i bokform så småningom. Ett tag funderade jag på om jag skulle stänga ner den för allmänheten och  bara ha den för mig själv eftersom det ändå är mer för mig och familjen jag skriver, för att komma ihåg och se vad vi gjorde "förr", men jag inser ju att ni som läser går ju in här o läser självmant (hoppas jag!;) så det får väl vara som det är nu. Men varje gång jag tänker att jag vill skriva om nåt annat, som inte berör vad jag ätit till lunch eller att jag gått en promenad vareviga dag så står det still i huvudet. Varför är det så?!

Och för att inte svika mina tråkiga inlägg så blir det ett till.

Helgen har verkligen gått så snabbt så det känns inte som om jag har hunnit uppfatta att det ens varit helg? Wille har ju jobbat kväll så det har ju såklart tagit bort lite av helgkänslan. Igår var jag iallafall på tjejmiddag hemma hos Cornelia som var hemma över helgen, likaså Tove och Lisa. Mycket trevligt och jag älskar att vi alla kan ses då och då, och det mesta känns som förr. Trots att vissa har barn, vissa inte, vissa bor utomlands, vissa kvar i "höla" osv osv så känns det alltid varmt och välkomnande att träffa de som känt en sen unga tonår. Jag blev inte så långvarig den här gången då jag hade lämnat Junie hos mamma o pappa en stund men nästa gång ska jag se till att vara med längre!

Veckan som kommer känns helt okej, Tove och Hanna är hemma så jag hoppas på iallafall en liten dejt och kanske även lite promenadsällskap! Har jag tur kanske det blir ett besök till skattkärr med? Det känns kanske som det blir en träff med Emelie också, kanske med barn kanske utan? ;) På tisdag ska jag göra ett nytt försök på BVC också för att kolla hur mycket lillfis väger och hur lång hon är nu. På torsdag har vi föräldraträff också men vi får se hur det blir om Wille kan komma ifrån jobbet lite tidigare eller så!
Ja blablabla ni hör ju själva....

Nu är den stora frågan om jag ska passa på att gå o lägga mig............eller vänta till min kära man kommer hem? Troligtvis blir det de sistnämnda för det är så skönt att sitta här och ha "egentid" men jag booorde gå och sova.

Det kan man ju även göra i graven har jag hört.
Tackförmighej.

Kommentarer
Postat av: Johanna

nej nej Emma kom inte ens på tanken att stänga bloggen för oss "utomstående"... vad ska jag då läsa? jag tycker det är fantastiskt att läsa om allt och inget och tycker det känns både skönt och befriande att läsa att någon annan också lever i mammabubblan... så är livet som mamma <3 bilderna på Junie är jättefina och det är jätte kul att se hur hon blir större... kul att jämföra med Mia-Linn också. så häng i, jag älskar din blogg :) kram

2012-01-19 @ 21:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback