Fun fun fun! Eller?

Jag känner mig inte på topp riktigt och längtar efter att ha nåt spännande eller skoj att skriva om men det blir bara tråkiga vardagsinlägg om hur trött man är och vad man har ätit till lunch typ....Känns som jag har fastnat i nån form av vinterkoma och vill bara ha nåt kul att se fram emot! En sak kanske jag har att se fram emot men det får vi se om det blir av. För övrigt är det min lillprutt som ger dagarna störst glädje. Hon är en riktig pudding som börjar skapa lite smårutiner på sitt sätt, även om dom kan ändras ganska kvickt igen....Men som det ser ut nu sen några veckor tillbaks så blir hon toktrött vid sju - halv åtta på kvällarna och somnar väldigt bra i sin säng. Vissa nätter har hon sovit till 01 innan hon vaknar, ibland vaknar hon vid elva redan och det är ju både på gott och ont beroende på om man själv har lyckats somna eller inte. Hon somnar oftast om utan problem och vaknar sen ca tre timmar senare igen.
Jag har fortfarande lite kvällspanik över att jag måste gå o lägga mig för att få några timmars sömn, fast jag samtidigt vill sitta kvar o hänga framför en film i soffan. Just den biten är lite tuff tycker jag.

Vet inte om det är för att man är lite trötter dagarna i ända eller om det är nåt annat men jag känner mig ständigt på helspänn och har svårt för att koppla av, vilket är grymt störande. Vadan detta kan man ju fråga sig? Men så är man ju inte mer än människa och hur man än vrider o vänder på sig så kan man ju inte vara på topp jämt!

Nu går vi mot ljusare tider och jag hoppas det går fort och att vintern som uteblev inte kommer alls.
Nej om jag inte ska ta o lägga mig kanske? Klockan är ju ändå kvart över nio...;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback