Junie käkar mangopuré: ytterst spännande!

Snälla jag ber er att bortse från min fåntrattströst och kommentarer....detta är mest för familj och släkt att se, smidigare att lägga det här än att maila alla så ni som tycker jag är tjatig med "löjliga" videos...ja ni behöver ju inte titta. Smart va? :)


Jag inser att det inte är så smart att introducera fruktpuréer redan men jag hade redan öppnat den burken när tanken slog mig så hon får käka upp den här så väntar vi lite sen. Inte för jag tror det blir några problem, hon är redan en matglad liten fis.

Ibland när jag tittar på Junie så kan jag fortfarande bli förvånad över att hon är så ljus som hon är. Jag själv var inte i närheten av hennes färger som barn och Wille..ja han är ju inte direkt blond. Sen vet man ju inte vad Wille har i bagaget från Colombia iofs, där är ju de flesta från en stor mix av ursprung. Nu kanske det låter som jag "stör" mig på att hon inte kom ut som en chokladbit men det gör jag inte, det känns ju omöjligt att ens tänka en sån tanke men det är svårt att förklara hur häftigt det känns på nåt sätt att hon kom ut som en större överraskning än vad det redan var att få barn! Nu väntar vi med spänning på vad hon ska få för färg på håret och hur kommer det vara? Lockigt? Rakt? Mitt emellan? Just nu kan hon ändra från dag till dag, ena dagen är hon rödlätt, sen blond och som idag då hon helt plötsligt har brunt  hår på sidorna men superblond ovanpå, håret på sidorna ser ut som det ska bli lite krusigt på nåt vis vilket borde stämma om man skulle blanda mitt hår med Willes lockar. Håret uppe på huvudet är spikrakt. Haha hela hon är som ett frågetecken! Ögonen däremot tror jag faktiskt blir blå.

Bortsett från allt det yttre så är hon en väldigt härlig tjej, som man kan ana redan nu kommer ha en stor portion humor och bus i sig. Hon älskar för stunden "Fem fina fåglar", att stå upp när man håller i hennes armar, titta sig i spegeln och lilla skallran som ser ut som Tummen. Hon är pappas prinsessa och ler alltid stort åt Wille när han kommer hem från jobbet. Mammas hår är kul att dra i och när mamma fjantar sig med diverse danser och ljud ler jag stort fast jag vet egentligen inte vad hon håller på med..

Allt detta är väldigt omtumlande på ett positivt sätt!















Kommentarer
Postat av: Gustav

Bra attack mot skeden :)

2012-03-06 @ 21:00:07
Postat av: Frida

Vilken härlig video! Hon är underbar!



Kram

2012-03-06 @ 21:02:42
Postat av: Sara

Så söt :)

2012-03-06 @ 22:21:00
Postat av: Emma

Gustav, hon är väl sin fars dotter! :D

Postat av: Anna T

Sötnosar :)

2012-03-08 @ 19:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback