Usch jag råkade hamna i nån tråd på intern...

img_6045 (MMS)

Usch jag råkade hamna i nån tråd på internet där en tjej berättade att hennes bebis dött i plötslig spädbarnsdöd vid 6 månader, när jag googlade på bebisars olika utvecklingsstadier. Så nu sitter jag här med ångest delux och funderar på hur jag i hela världen ska kunna övervaka Junie varenda sekund fram till hon blir typ.....18 år. När jag läste vad den här tjejen skrivit kändes det som att jag hela tiden väntade på att det skulle stå att det bara var et skämt.....men vem fan skulle skämta om nåt sånt liksom. Fruktansvärda hemska händelse.


Kommentarer
Postat av: Sara

Usch jag vet precis hur du menar. Har också gjort så flera gånger och mår så dåligt sen om jag råkat läsa nåt sånt. Förut gick jag och Pernilla och försökte knäcka strategier för hur vi ska överleva när barnen ska börja skolan, åka moppe första gången, inte bli retade, gå på krogen, dricka utköpt sprit.. ja fy fan rent utsagt. Man kommer nog få dras med magont över dessa barn tills man går i graven;)

2012-03-20 @ 11:38:30
Postat av: Sara igen

Du och Emelie kanske vill häva er över hit nån dag på lite lek! Lily skulle bli överlycklig över lite jämnåriga polare. Jag är inte "öppna-förskolan-mamma" längre (som jag var med Tyra) så hon blir nog glad för lite fler ungar som kravlar unt på golvet;)

2012-03-20 @ 11:43:40
Postat av: Emma

Ja det är väl "nackdelen" med att få barn, att man aldrig riktigt kan koppla av! Jag tror jag svarar för både mig och emelie när jag säger att vi gärna kommer på ett besök till er! Skulle vara trevligt :) Kom med ett förslag på dag så kollar jag min fullspäckade agenda ;) Jag är inte heller nån öppna förskolan mamma, det blir lite "mycket" ibland...lagom är bäst säger jag!

Postat av: Sara

Nästa vecka till exempel är Tyra på dagis 8.30-13.30 tis-torsd. Det vi har att passa på är gympan på tisdag och jag jobbar på onsdag. Hur ser veckan ut för er?

2012-03-20 @ 22:35:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback