Jaahaa.

Den funkade inte så bra den där filmen nedan insåg jag...varför vet jag inte. Hur som helst, helgen är slut, over, finito osv. Jag längtar så sjukt mycket efter riktig försommar och sommar så det kryper i mig. Även om vi har haft fina dagar ett tag nu så är jag så trött på alla ytterkläder, blekhet och dammig luft! Jag vill kunna äta frukost på altan, gå i flipflops och låta Junie sova i bara blöja! Vinter är inte min grej alls.

I ren sommarlängtan så har vi bokat en vecka på koster, v.31! Det var egentligen en ren slump att jag råkade kolla efter lediga stugor osv, det är ju oftast supersvårt att få tag på boende om man typ inte bokar redan sommaren innan känns det som. Vi har ju inte vår stuga kvar tyvärr men det ska inte hindra mig från att ge Junie härliga sommarminnen såsom jag har haft hela min uppväxt! Så vår första familjesemester blir till att trängas i en ministuga och det ska bli så mysigt! Hoppas bara vädret blir kanon. Det ser jag iallafall väldigt mycket fram emot.
Nu har vi ett par månader på oss att införskaffa lite kattvakter....ring o anmäl er vet'ja! ;)

Min tå gör ont och det ser ut som en operation blir aktuell fastän att jag verkligen verkligen inte vill. Nu går jag två promenader om dagen även om jag inte borde men jag blir knäpp av att sitta här hemma bara och Junie sover längre och bättre på altanen om vi inleder med en promenad.
Jag är just nu så himla uttråkad och rastlös samtidigt som jag är den tröttaste människan på planeten och känner mig splittrad över att jag vill göra en massa saker men hittar inte riktigt kraft och motivation. Det känns som det är så himla många som är sjuka just nu i influensa, magsjuka och stackars Emelie som åkt på lunginflammation. Det är lite orsaker till att jag gärna inte går ner till öppna förskolan osv. I lördags stämde vi träff med Tove och Oskar på stan och tog en fika. Tovsan fyllde 29! Sen var det 2års kalas för Leo på eftermiddagen och då hade Junie helt plötsligt fått feber och var snuvig och tät. Så i söndags skippade vi babysimmet även om hon inte verkade påverkad. Så bort med alla baciller och sjukdomar, fram med sommar och sol!


Junie i morbror Gustavs tröja som han hade när han var 6 mån...vilket var sissodär 33 år sen..:)










Morotspuré var hur gött som helst och paltkoman kom snabbt ;)

Nu ska jag duscha, på med myskläder, käka äggmackor och dricka te! Jag fryser ända in i benmärgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback