Köpa sälj köpa sälj!

Heej på er.

Den här måndagen tillbringar jag än så länge med att sälja ut delar av vårt hem på blocket. I helgen var vi på IKEA en sväng, och jag insåg att jag är dötrött på våra sängmöbler och de har några år på nacken. Tror till o med serien i stort sett har utgått i IKEAS sortiment...? Jag hittade den iaf inte på deras hemsida. Hur som helst. Igår var vi även i vårt nya hem och mätte lite grejer, då insåg vi det vi fasat för ....vår soffa får inte plats i vårt nya vardagsrum..Vår soffa är gigantisk och passar väldigt bra i vårt nuvarande vardagsrum som är format lite annorlunda. Men i det nya säger det bara stopp. Så här sitter vi nu med en stor soffa och ett vardagsrum som kan bli utan! Så nu har jag lagt ut det på annons i hopp om att kunna göra snabba affärer och hitta en ny!
Vi har även anmält oss till den stora loppisen som är 19 maj i Arenan här i stan, o jag hoppas vi kan bli av med lite skit iaf!

Är det så att du är i behov av en ny soffa eller varför inte en säng? Don't be shy!




För övrigt började jag skriva detta inlägg typ 10 imorse o nu är klockan halv fyra. Junie vaknade och sen har jag börjat flyttpacka o grejat. Nu väntar jag på att Wille ska komma hem i typ en timme för att sen dra på träning. Imorrn är han ledig.....men så jobbar han kväll i helgen!
Får se vad veckan har att bjuda på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback