Julklappshandling

Dagen spenderades för min och Willes del i Karlstad, det inhandlades julklappar och vi passade på att avnjuta en lunch i godan ro utan en tvåårings myror i brallan. Hon fick vara hemma och leka med sina bästisar mormor och morfar hela dagen! De var på stan, matade änderna, åkte pulka osv så det kunde nog inte ha varit en bättre dag för henne. I år satsar vi den största delen av julklapparna på barnen, på Willes sida är det fem barn i åldrarna 1-11 så det gick lite pengar idag och framför allt till vår egen bortskämda dam. Jag tror hon kommer bli nöjd! Nu har jag bara mami & papi kvar....tror jag. När vi varit borta många timmar från Junie så som idag, blir hon alltid lite "avig" när vi ses och vill gärna vara lite dramaqueen, spela lite svår. Jag blir inte förvånad om hon växer upp o blir skådespelerska! Lillasyster kommer iallafall få lära sig ett och annat skoj. Ingen får mig att skratta som Junie!

Det är inte långt kvar till jul nu, kommande vecka är det Luciafirande på jobbet med barn och föräldrar, vi personal ska på julbord osv. Jag börjar känna mig galet sliten faktiskt, sover lite halvdant och alltid tidiga mornar och en rätt så tuff barngrupp....det tar ut sin rätt på kroppen. Och så lite gravid på det! Så den här julledigheten är mer än välkommen! Jag är ledig 23 dec - 3 jan bortsett från ett öppningspass 30/12 vilket känns okej. Funderar på att ta semester 20/12 med så man har ett par dagar innan julafton. Jag ber en stor bön om att vi alla får vara friska runt jul, man börjar höra om maginfluensor hit o dit nu och jag BÄVAR så inför detta. Det känns oundvikligt på nåt sätt. Men än så länge är vi ju friska! Imorrn får det bli pulkaåkning och adventsmys!


Tömde min mobil på bilder igår, 1200 st...så det här är den enda jag har kvar...Junie gjorde ett smörgåsbord av Wille igår😁

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback