Födesedagsfirande

Nu är hon två år, min lilla bebis! Gårdagen var nog en toppendag för Junie som var glad och lyrisk hela dagen. Av oss fick hon lite nya filmer, "Ellen & Olle" sjunger, hon älskar dom böckerna så nu försöker jag samla alla dom. Favoriten nu är pepparkaksgubbarna så den h sockerbagaren fick hon. Sen en docksäng, en elvisp som hon valt själv i Dubai, lite låtsasgrönsaker (hon får en spis av mormor o morfar till helgen) och lite annat smått o gott! Idag fick hon ett eget bakset av bagarn/konditorn himself, morbror Gustav! Han är hemma en kort sväng så vi har lekt med honom större delen av eftermiddagen. Han har även förberett tårtan till det ena kalaset i helgen. Misstänker att det blir en labantårta! :) Jag köpte även en pumpa för en gång skull som jag karvade ur (med hjälp av min pappa, det var ju skittrögt att skära i!) som nu står på trappan. Imorrn är det äntligen fredag, tyvärr stänger jag på jobbet så hela dagen försvinner känns det som men men. Lördag blir det ett litet kalas med min sida av släkten o på söndag blir det Willes. 

Igår var det ju för övrigt dags för RUL, rutinultraljud. Det såg bra ut och bebis förväntas komma ut 2 april. Wille fyller den 4:e så jag hoppas de slipper dela dag. Vi tog reda på kön men har valt att suga lite på den karamellen själva ett tag! Bara för att vi kan liksom!;) men känner jag mig själv rätt kan jag inte hålla mig speciellt länge!











Kommentarer
Postat av: Sara

Tänk vad det går fort med våra små:) grattis i efterskott till busiga Junie. Vad spännande att det kommer en liten bebis också!!

2013-11-03 @ 09:09:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback