Movietime

Vi ligger o kollar på Captain Philips, men det är lite föör spännande för mig så jag måste göra något annat samtidigt....😱 Är inte så sugen på att åka båt i afrikanska vatten om vi säger så. 

För övrigt så finns det inget nytt att förtälja. Vi har haft lekbesök i eftermiddags av Stina & Mia, alltid trevligt och kravlöst! Tjejerna kör sitt eget race en stund innan de busar MED varandra. Sötfisar. Lyckades dock inte fånga dom på bild idag. Mia har två veckor kvar på sin graviditet, fyra om hon har samma otur som jag! Idag är jag 8 dagar över tiden! Odrägligt.



Imorrn är det iallafall fredag. Helgen lär nog inte bjuda på så mycket spännande för min del. Krutet får vi lägga på att roa lillstumpan. Imorgon ska mormor och min moster hämta henne på dagis, det tror jag blir uppskattat! Ikväll hade hon begärt att få somna PÅ wille, det märks att hon har ett lite extra närhetsbehov just nu och vill mysa och kramas lite extra. När det passar henne såklart. Inte oss emot. 
Som ett fint avslut på denna tunga period kom min kära sambo hem med ett presentkort till mig, ett väldigt efterlängtat frisörbesök!! Yay! Nu ska bara bebis ut, sen får vi se hur snart vi får till besöket! Jag ser fram emot det hursomhelst! Lovar att ta en pruttbild på hur jag ser ut nu, och efteråt😘


Kommentarer
Postat av: Mia L

Men tack för den peppen! 4 veckor mmmmm....
Tack igen för idag! Att vi inte fångar brudarna på bild måste bero på att vi pratar för mycket...

2014-04-10 @ 22:08:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback