Ytterligare en dag i BitterBrittas liv som preggo

Överbakad och trött som få gjorde jag ett sista (haha säkert) besök hos barnmorskan idag. Fem dagar över tiden och tillvaron känns segare än någonsin. Vi tog ett urinprov för säkerhet skull då jag inte gör annat än pinkar, är uppe typ fyra ggr/natt samt konstant dagtid. Trot dock inte det kommer visa nåt! Det är väl bebis som dansar zumba på blåsan. Hon ligger mitt i "kanalen" som barnmorskan så fint uttryckte det förut. Synd bara att hon inte verkar vilja ta sig ut ur kanalen! Fick ett igångssättningsdatum med, så ja vi får väl se vad som blir av, naturlig start eller en spark därbak så att säga! Jag tippar på det sistnämnda. Visst är den här bloggen sjukt spännande?! Nej det får nog bli en blogg bara för mig o familjen framöver tror jag för det kan ju inte vara en människa som tycker att detta är intressant? Eller det ser jag ju på statistiken att det är (nyfikna i en strut?) men ja näää, när bebis är ute får det nog bli mer som en loggbok, eftersom jag skrev om Junies första tid måste jag ju göra det med nästa med! Men dock inte för publik tror jag. Jaja från det ena till det andra! Imorgon ska vi äntligen få krama på min kära moster igen! Hon kom till Sverige tidigt i år eftersom min morfar fyller 90 här i påsk. Sist hon var här hade vi just fått reda på att jag var gravid och nu när hon är tillbaka kommer bebis födas under tiden hon är här vilket känns väldigt roligt! Synd bara att vädret tog en tråkig vändning! Men det är väl det här som kallas för aprilväder?!

Pussgurkan på väg till "gagis" imorse❤️

Kommentarer
Postat av: Mia L

Jag läser! =) men av kommentarerna att döma så är det du och jag som läser varandras bloggar. Man kan säga att vi kommunicerar via alla sociala medier...

2014-04-07 @ 20:31:13
Postat av: Sara

Jag läser såklart och tycker att dina updates är roliga vad dom än handlar om. Hoppas lilla stumpan kommer ut väldigt snart!!

2014-04-07 @ 20:51:56
Postat av: Frida

Tänker på dig och håller tummarna att syster yster kommer snart.
Kram

2014-04-07 @ 22:36:33
Postat av: Anna T M

Styrkekramar ❤️

2014-04-08 @ 11:43:01
Postat av: Anonym

Neej. Stäng inte ner bloggen igen :( vi känner inte varandra men jag tycker din blogg är intressant och vill fortsätta läsa ::))

2014-04-08 @ 14:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback