Sommartider HEJ HEJ Sommartider HEJDÅ

Nu har mamma tjötat på mig att jag inte bloggat på evigheter men jag vet ju inte vart tiden tar vägen?! Det är så mycket lättare att lägga ut en bild på instagram. Men okej, jag gör ett tappert försök här och nu genom att lägga ut lite bilder från sommaren. Kort och gott: semestern har varit finemang och toppen på alla sätt och vis! Vi har njutit (och svettats) av sol och värme, bd, glass vareeeenda dag (vilket har resulterat i många kg övervikt på mamman samt att junie behöver gå på rehab för sockeravvänjning)vi tog en sväng till Strömstad och hyrde lägenhet vilket var hur bra som helst, vi har tagit ett par turer till Sannabadet i Fjugesta och bara varit och tagit tillvara på våra lediga dagar tillsammans!
 
Jag orkar däremot inte lägga bilderna i nån slags ordning utan det blir huller om buller:
 
Bättre sent än aldrig! Lite Astrid Lindgrens värld...
 
 
 

Ja det får räcka sålänge, hade visst inte lagt över några bilder från sommaren än....o då min dator har totalt havererat så blir det till att låna mamma o pappas dator som vanligt....
 
För övrigt så är det verkligen vardag igen! Föris & jobb för Junie o Willy medan Vida o jag driver runt hemma. Just nu är båda tjejerna genomförkylda, dagisbacillerna är som de värsta rovdjur.....
Vida blev 4 månader i fredags och har fått smaka lite på gröt, men hittils har hon varken sagt bu eller bä om det så det dröjer väl lite innan hon gapar efter mer! Hon är go och glad och ett riktigt charmtroll som just har upptäckt konsten att vända på sig så det pysslar hon mest med, när hon inte äter. Hon är en liten klump på 7 kg och 62 cm. Det börjar bli lite bättre med sömnen på dagtid och man kan få sig en vilostund själv emellanåt! Nätterna är lite upp o ner, när det var som varmast sov hon som bäst....konstigt nog för då sov jag iaf som sämst! Men hon drog till med att sova från ca 20-04 och sen till ca 09...Nu är det lite andra bullar såklart.
 
Det var allt för den här gången, vi får väl se när nästa gång blir ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad roligt med uppdatering:) samma här med semesterkilon och sockerberoende barn (o för att inte tala om mig själv!!!) jättefina bilder på familjen:)

2014-08-18 @ 22:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback