Hjälp!

Imorse vaknade jag av lite småont nertill. Inget som liknar värkar eller så men just då slog det mig att det är ca 7 veckor kvar BARA!! Hjälp! Och inte en tanke har jag ägnat åt förlossningen, BB-väska osv. Så medan jag satt och väntade på att få ta blodprov (alla pensionärer i stan var typ före mig) så gjorde jag iallafall en packlista för BB-väskan. Jag kan ju lika gärna gå över tiden med hundra år men ändå, jag avskyr att inte ligga steget före. På lördag ska vi åka o köpa sängen så då kanske den till o med får komma på plats. Har haft två dagar då magen konstant har varit som en basketboll, stenhård och trycket på blåsan har varit galet. Känns som min blåsa kommer bara som en skrumpen ballong efter denna graviditet. Kul! Får lite panik över att jag inte kan njuta mer av det här då det med största sannolikhet är sista gången jag skaffar barn. Imorrn är det fredag igen hursomhelst! Och Alla hjärtans dag, vilket vi inte kommer fira mer än nån annan fredag tror jag. Låter kanske trist men det är så mycket annat just nu så att gå o köpa saker till varandra bara för att, känns inte som en prio. Matlagning blir det iallafall!😘 Orkar jag så ska jag baka bullar. Ja hörrni, ha en fin fredag vad ni än ska göra!


Kommentarer
Postat av: Mia L

Men Emma! Jag bara älskar att läsa i din blogg nu! Det är så skönt att fler än jag och min familj inte är sådär glamorösa som alla andra. Alla verkar fira alla hjärtans dag så speciellt med att laga hundrarättersmiddag, köpa fiiiina presenter och slå in hela hemmet i hjärtan. Inte riktigt vår stil. Då uppskattar jag mer när Patrik som idag kom med lite godis och en tidning till mig.
Är också galet oförberedd på förlossning känner jag. Tänker hela tiden att man har massor med tid men nu är ju till och med jag nere på ensiffrigt när det gäller veckorna...

2014-02-13 @ 20:46:24
Postat av: Anna T

Nu är det nära ❤️

2014-02-14 @ 20:39:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback