P!nk!

Jag gillar ju rosa. Det har vi väl lärt oss vid det här laget. Så idag inhandlade jag lite rosa till lillasyster (som för övrigt bara för att jäklas säkert kommer ut som en lillebror istället). Det blev body, byxor, snuttefilt och ett påslakanset. Allt i nån form av rosa. Sorry genusar! Att jag även köpte en bok som heter "prinsessan blir storasyster" som var väldigt rosa kan vi tala tyst om för den tyckte till o med jag var lite too much. Dessutom fanns den i blått men då heter den "piraten blir storebror".....ja ni hör ju själva. Pappa och jag fick nämligen i uppdrag idag att åka till Kstad och titta på en lägenhet till min kära storebror. Då passade jag på att gå in på lager 157 för att jag sett att de sålde Bondelid mysdressar för 300 pix och jag SKA ha något nytt fräscht o skönt med mig till BB har jag bestämt. Men tyvärr satt byxorna verkligen inte som jag tänkt mig så det blev ingen dress. Däremot då så blev det lite till bebis. 


Ser rött ut men det är mer cerise....Påslakansetet köpte jag på babyproffsen när jag ändå var inne där o köpte ett täcke till lilla sängen. Men det får jag visa en annan dag, för det är ju jättespännande såklart! ;) Min snälla rara pappa satt ihop sängen idag o den blev perfekt i höjd till vår säng. Nu ska jag bara beställa ett babynest någonstans ifrån så är jag nöjd sen. Tror jag. Eller det blir man ju aldrig men en stund iaf. 

Sov som en kratta även inatt, fick värsta magknipet nånsin precis när jag skulle lägga mig igår som satt i över en timme, det var verkligen förlamande smärta! Sen var jag nog banne mig uppe o kissade 4 ggr. Och så har jag varit igång hela dagen så nu är jag trött o sliten. Imorrn får Junie vara ledig, jag ska till tandläkaren tidigt o då får Junie leka med mormor en stund, sen följer vi med Emelie & barnen till lekverkstan  för omväxling skull! I helgen hoppas jag på en storstädning men det kräver hjälp från sambon, vi får väl se hur sugen han är! 

Kan ni fatta att det bara är ca 34 dagar kvar?! Jag hoppas på typ 30! Längtan är stor och samtidigt skräckinjagande! 

Kommentarer
Postat av: A -T M

Jättefina kläder ❤️

2014-02-28 @ 20:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback