Tisdagsgöra

Passar på att skriva några rader medan lillprutt sover här bredvid mig. Jag brukar vara väldigt duktig nuförtiden på att sova när hon sover men idag blev det lite stressigt så jag känner mig för "upp i varv" för att sova. Junie drog ju nämligen till med nån släng av magsjuka i söndags eftermiddag, det kom verkligen från ingenstans. Hon var glad, pigg och åt bra under dagen och efter lite söndagsfika gick mamma och jag ut med henne för att leka och vi var ute ungefär en timme, och ungen var energisk precis som vanligt. Sen när vi kom innanför dörren sa hon helt plötsligt "fiskbullar", vilket vi hade ätit dagen innan och började småspotta. Jag tänkte att det nog var sanden/snön som hon så glatt stoppat i sig som gjorde att hon ville få bort det ur munnen, och sa till henne att gå o dricka vatten medan jag gick på toa. När jag kom tillbaks hade hon lagt stans pizza i soffan till min stora skräck (jag som har universums magsjukefobi). Sen hade hon onda körningar i magen ett par timmar innan hon somnade vid 19 men spydde inget mer. Hursomhelst är det ju 48h regeln som gäller för Föris så igår var hon hemma och Wille vabbade, jag var som en zombie efter en orolig natt. Idag jobbar Wille men stumpan är hemma med mig. Både igår o idag har hon varit hur pigg som helst så det var en lindrig variant och jag ber att vi andra slipper. Vi passade på idag att åka med morfarn en snabb sväng till Kstad, han skulle lämna tillbaks kakel till stuvbutiken o efter det tog vi babyproffsen så jag nångång i livet kan bestämma vilken jäkla säng vi ska köpa! Det blir en Troll bedside crib. 


Alltså en sån som blir som en slags förlängning av din egna säng men utan att behöva ha bebis i din säng där det redan kan vara rätt fullt med en snurrig tvååring. 


Sen när hon blir större har vi ju kvar spjälsängen efter Junie. Jag hoppas detta blir bra och att den är värd pengarna! Man vet ju aldrig med barn...Junie tyckte iaf att det var kul att komma hemifrån en stund medan mamman emellanåt får gå dubbelvikt😱 Jag var hos BM igår o hade nu vuxit ikapp helt och hållet, två cm sen förra veckan! HejaHeja! Imorgon får Junie gå till Föris igen och jag ska vila samt åka o ta lite blodprover. Redan onsdag imorrn! 

En knapp timme innan kräkis kom på besök...Blåser ut ljus på "tårtan". 

Och när man spytt ner soffan, och dessutom ätit rosa munkar innan, måste mamma o pappa sanera och tvätta soffan (tacka Gud för avtagbar klädsel!) och det var ju hur kul som helst, vem behöver lekland då liksom?!





Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken superfin och praktisk säng:) Junie har blivit så stor. Vad hände med våra små lortar? 😊 skönt att magen vuxit ikapp också!

2014-02-13 @ 08:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback