Skitkropp

Två dagar jobbade jag sen strejkade kroppen, så på måndag har jag läkartid, så får vi se vad som händer. Rent ut sagt så känns det skittråkigt, jag kände mig mentalt rätt så peppad för att jobba sista perioden nu innan mammaledighet. Det är som det är! Blir väldigt surt ekonomiskt dock och det är ju såklart aldrig roligt. Och som vanligt när det är tajt i plånboken kliar det som mest i shoppingtarmen. Jag är fortfarande inne på inredningsbiten för Junie och lillasyster. Lutar nog ändå åt att de kommer dela sovrum och ha lekrum separat, men inget bestämt än. Har hopp om att kunna börja göra nåt åt detta i helgen, det värsta är väl att jag är smått handikappad så Wille får står för det fysiska! Önskar man kunde knäppa med fingrarna så allt var fixat o klart! Är väldigt splittrad över det här med barnvagn med. Junie kommer vara 2,5 när lillasyster kommer och det anser jag egentligen är en ålder som fortfarande kräver en vagn att få åka i. Vi kommer ju ha kvar hennes acta graco evo såklart men jag kan fortfarande bara köra en vagn när jag är själv...! Men just syskonvagn känns så himla "onödigt" då den säkert inte kommer behövas länge! Men samtidigt vill jag ju kunna ta mig till ställen när jag är själv med båda två, och är osäker på om en ståbräda verkligen räcker. Junie är ganska duktig på att gå, men när hon blir trött vill hon verkligen åka vagn. Hur som helst, blir det en syskonvagn blir det med högsta sannolikhet en begagnad, även om jag hittat en som är rätt billig ny och som finns begagnad på blocket för nästan samma pris. En carena double swing, någon som har erfarenhet av den så please come forward!;) Ja i-landsproblemen bara rullar på...
Idag är det fredag, här blir det Flygande Jakob och häng i soffan. Från och med måndag får vi ICAs billiga matkassen igen, skönt! 

En bild från Linköping, och enligt Junie världens bästa lekplats som hade en studsmatta i marken! Linköping är för övrigt väldigt mysigt! Ska jag nångång flytta från Khamn står Linköping och Gbg högst på listan av alternativ. Hejsvejs sålänge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback