Hejhej

Inte varje dag som man lyckas få båda prinsessorna att sova samtidigt så en eloge till mig själv!👏 fast Vida är ju en såndär lurig bebis så hon kan verka helt däckad en sekund o sen klarvaken den andra. Så det gäller att passa på att bara vara de få minuter hon sover! Vi köpte en ny pool till Junie igår fast hon valde en som var ner som en plaskdamm så det blir mer plaskande än badande men oavsett så ska det badas resten av dagen har hon bestämt men mamman var tråkig o sa att man var tvungen att sova först. Hon har varit lite småsjuk under helgen med feber och allmänt ostabil i humöret. Vi får väl se om det blir dagis imorrn, ska ringa och kolla magsjukestatusen först för det vill vi inte ha nu när Junie o jag åker till Göteborg på fredag för myshelg med Anna & Julie (självklart Fredrik med men han jobbar på nya huset). Idag jobbar Wille kväll så han åkte för en stund sen. Om en vecka börjar hans semester, fast han ska "bara" jobba lite i början av veckan för han tagit ledigt på fredag för att vara hemma med Vida när vi åker. Apropå Vida så börjar hon bli en riktig bebis nu, med härliga leenden, "prat" och är mer social. Under semestern ska vi försöka få till lite "sovrutiner", i form av att hon ska sova i sin säng bredvid vår säng, istället för i nestet med nån av oss i gästrummet som det varit hittills för att inte störa: hon låter som bara den när hon sover. Junie sover ju ganska ofta hos oss också så det är väl bra att få kläm på hur det är att ha båda i sovrummet osv. Låter kanske simpelt men inte alla dar i veckan! 

Nu när det vankas semester konstaterade vi igår att vi inte har nånting planerat! Både på gott och ont. Vi ville ju åka bort nån vecka på kusten med mamma o pappa men har hittills inte hittat nåt boende som fallit oss i smaken. Annars blir det spontana tripper och det ska bli väldigt mysigt! 

Men innan semesterveckan drar igång så ska det testas på yoga, Junie ska till frisören för första gången (be en bön!) och sen är det äntligen dags för götlabörg! 👍










Kommentarer
Postat av: Mia L

Yogan gick ju bra 😀

2014-06-11 @ 23:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback